houten linnenkast
golf

Aanbod houten linnenkasten 

sort icon

Houten linnenkasten in diverse stijlen

Een houten linnenkast heeft een geheel eigen uitstraling, die binnen verschillende interieur types mooi zal staan. Hout heeft daarnaast een tijdloze uitstraling en geeft levendigheid aan de ruimte waar deze komt te staan. Wij hebben linnenkasten beschikbaar in diverse soorten hout die zijn geselecteerd op hun goede kwaliteit. Hierdoor zullen deze een lange tijd meegaan. Wij zorgen dat uw linnenkast goed gemonteerd bij u thuis komt zodat deze gelijk in gebruik kunnen worden genomen.  

De mogelijkheden van de houten linnenkast

Naast de opties in afmeting zijn er uiteraard ook veel mogelijkheden voor de keuze van de uitstraling. U heeft bij ons daarin een ruime keuze in houtsoorten, maar deze kunt u ook combineren met bijvoorbeeld hoogglans, getint glas, of een matte uitvoering in verschillende kleuren. Vaak kiest u eerst voor de uitvoering van de romp en vervolgens voor een uitvoering van de deuren, waarbij staallook en spiegeldeuren of panelen, vaak ook tot de mogelijkheden behoren. Ook bij de deurgrepen heeft u opties om uit te kiezen. Op deze manier stelt u een unieke kast samen, die aansluit bij uw interieurwensen. 

Stel zelf de binnenkant van de houten linnenkast samen

Wij vinden het belangrijk dat u ook zelf de binnenkant van de linnenkast kunt samenstellen, met de accessoires die u wenst. Op deze manier hoeft u zich nooit te ergeren aan een teveel aan bijvoorbeeld legplanken of roedes, of juist te weinig. Ons assortiment aan accessoires voor in de kast is groot en de mogelijkheden daarin is ook weer voor elke linnenkast verschillend. Daarom hebben wij een kastentool ontwikkeld waarmee u altijd de juiste accessoires kunt kiezen voor de kast van uw voorkeur. Bovendien geeft deze tool u een goed inzicht in de kast vakverdeling, die bij de maat van de kast past. Als u alle opties bij de kast naar wens heeft doorlopen vindt u onder de groene knop ‘Kies indeling en bestel’ deze tool. Als u vervolgens klikt op één van de kastvakken kunt u de juiste accessoires kiezen en meteen ook de plek waar deze moeten komen. 

Linnenkast van hout online bestellen

Wanneer u de houten linnenkast van uw voorkeur bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere type kast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Persoonlijk advies bij het kiezen van uw gewenste houten linnenkast

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw linnenkast, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor onze openingstijden