Hoge kledingkast tussen 225 en 250 cm

Heeft u een extra hoog plafond in uw slaapkamer? En vindt u het mooi dat uw garderobekast van de vloer tot het plafond loopt? Dan heeft u een hoge kledingkast tussen 225 en 250 cm nodig. Het voordeel van een grote garderobekast is dat u er veel kleding in kwijt kunt. De wandkasten die wij hebben zijn 236 of 239 cm hoog. Is uw slaapkamer toch minder hoog? Kijk gerust bij onze hoge kledingkasten tussen 200 en 225 cm of 185 en 200 cm.

Deze kasten zijn 69 cm diep en zijn beschikbaar met zweef-, schuif- of draaideuren. U kunt kiezen uit natuur beuken, zand eiken, walnoot, wild eiken en alpine wit. Ook moderne metallic kleuren hebben wij in ons assortiment. Denkt u aan hoogglans wit, zijde grijs, zilvergrijs, zwart, blauw, rood en brons. Er is altijd een garderobekast die perfect in uw slaapkamer past!

Rechtopstaand opbouwen

Al onze hoge kledingkasten van 225 tot 250 cm worden rechtopstaand opgebouwd. Dat is maar goed ook, anders heeft u minimaal 2,5 meter aan vloeroppervlakte nodig om de kast in elkaar te zetten. Doordat de kast rechtopstaand wordt opgebouwd, heeft u slechts 5 centimeter aan elke kant nodig. Onze ervaren monteurs zetten de garderobekast voor u in elkaar. Zij weten precies waar ze op moeten letten bij het monteren in krappe ruimtes.

Al onze wandkasten zijn van Duitse hoogwaardige kwaliteit. Daarom geven wij met een gerust hart 5 jaar garantie. Al onze kasten worden gratis thuisbezorgd en gemonteerd. 

Productaanbod hoge kledingkast tussen 225 en 250 cm

Kom kijken in de showroom

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zich nog aan het oriënteren bent op een hoge kledingkast. Welke uitstraling wilt u dat de kast heeft? En hoe moet de kast er precies uit zien? Daarom kunt u alle garderobekasten in onze showroom komen bekijken. Zo kunt u ter plekke de kast uitzoeken die het beste in uw slaapkamer past, krijgt een heerlijke kop koffie en vooral goed advies. Wij ontvangen u graag in onze showroom!

Als u de wandkast in onze webshop bestelt, kunt u rekenen op dezelfde service als in onze showroom.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken