heckett-Lane
golf

Productaanbod heckett-Lane

Dekbedovertrekken van Heckett & Lane

De designers van Heckett & Lane halen hun inspiratie uit reizen. Zij reizen de hele wereld over om inspiratie te kunnen halen uit kleuren, geuren en smaken van de landen waar zij komen. De flora en fauna, de architectuur, het straatleven en nog vele andere factoren vormen een leidraad bij het designen van nieuwe dekbedovertrekken. Heckett & Lane gebruikt hoowaardige materialen bij de productie van de dekbedovertrekken waardoor ultiem slaapcomfort gegarandeerd kan worden. Katoen-satijn, Twill katoen en katoen vormen de basis voor de dekbedovertrekken.

Uniek ontwerp

Slaapt u onder een Heckett & Lane dekbedovertrek? Dan slaapt u onder een uniek exemplaar! De dekbedovertrekken worden door de designers van Heckett & Lane ontworpen en in beperkte oplage geproduceerd. De kleinschalige productie en de zorgvuldige selectie van verkooppunten zorgen er voor dat de dekbedovertrekken uniek blijven en men zich bevoorrecht voelt om onder een van deze unieke exemplaren te kunnen slapen. Wilt u ons gehele assortiment bekijken? Klik hier.

Collectie dekbedovertrekken van Heckett & Lane bij Slaapkamerweb

Slaapkamerweb is erg gecharmeerd van de dekbedovertrekken ven Heckett & Lane en daarom hebben wij een groot aantal exemplaren opgenomen in ons assortiment. Het gebruik van hoogwaardige materialen, de unieke ontwerpen die dubbelzijdig bedrukt zijn en de goede prijs/kwaliteit verhouding gaven ons de doorslag om deze collectie op te nemen in ons assortiment. Wij bieden dekbedovertrekken aan die gemaakt zijn van katoen-satijn, twill-katoen en katoen.

Katoen
Het katoen dat gebruikt wordt bij de productie van de dekbedovertrekken voelt heerlijk zacht en soepel aan. Deze stof werkt warmte regulerend.

Katoen-satijn
Dit type dekbedovertrek heeft de naam te danken aan de manier van weven. Het katoen wordt geweven met een zogenaamde satijnbinding. Door deze manier van weven, krijgt u een heerlijk zachte dicht geweven stof met een glans er doorheen.

Twill-katoen/ Velvet touch
Twill katoen voelt fluweelzacht aan. Dit materiaal is ademend en absorberend waardoor u een heerlijk slaapklimaat creëert in uw bed. Twill katoen houdt u heerlijk warm in de winter en voelt verkoelend aan in de zomer.

Flanel
Een flanellen dekbedovertrek wordt gemaakt van geruwd katoen. Het ruw maken van de katoendraad zorgt er voor dat deze draad iets pluiziger wordt en hierdoor zachter en warmer aanvoelt. Een flanellen overtrek houdt u heerlijk warm in de winter.

Heeft u vragen over de Heckett & Lane dekbedovertrekken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons, of kom eens langs in de showroom!