leuke dekbedovertrekken
golf

Aanbod leuke dekbedovertrekken:

sort icon

Leuke dekbedden in diverse afmetingen

Al onze leuke dekbedovertrekken zijn leverbaar in de onderstaande breedte- en lengtematen. Dekbedden uit de opruiming zijn helaas niet altijd in iedere afmeting leverbaar.  

Beschikbare breedtematen: 

  • 140 cm - 1 persoon
  • 200 cm - twijfelaars
  • 240 cm - 2 persoons
  • 260 cm - kingsize 2 persoons

Beschikbare lengtematen: 

De lengtematen lopen uiteen van 200 cm en 220 cm. Soms staat als beschikbare lengtemaat 200/220 cm. Hierbij gaat het om dekbedden met een brede instopstrook, waarbij beide lengtes van dekbedden erin passen.

Snelle bezorging van uw Leuke dekbedovertrek

Onze dekbedovertrekken met instopstrook, zijn meestal gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na uw bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Persoonlijk advies voor uw leuke dekbedovertrek

Heeft u vragen nodig bij het kiezen van een leuk dekbedovertrek, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.