Leuke dekbedovertrekken

Zoveel mensen zoveel wensen en dat geldt natuurlijk ook voor dekbedovertrekken, wat voor de één een leuk dekbedovertrek is, kan de ander vreselijk vinden. Wij begrijpen dat u uw ogen toch vaak sluit als u eronder ligt, maar een leuk dekbedovertrek is bij het wakker worden toch een prettig begin van de dag. Bovendien is het dekbed overtrek het paradepaardje van uw slaapkamer! Daarom hebben wij verschillende overtrekken in ons assortiment. Gaat u voor een realistische fotoprint, van een fraai landschap, stilleven of een dier? Of toch liever met een ander dessin of juist in effen kleur of naturel tint? U vindt allemaal binnen ons assortiment! En heeft u onze leuke kinderdekbedovertrekken ookal gespot?

Snelle bezorging van uw Leuke dekbedovertrek

Onze dekbedovertrekken met instopstrook, zijn meestal gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na uw bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Aanbod leuke dekbedovertrekken:

Leuke dekbedden in diverse afmetingen

Al onze leuke dekbedovertrekken zijn veelal leverbaar in de onderstaande breedte- en lengtematen. Dekbedden uit de opruiming zijn helaas niet altijd in iedere afmeting leverbaar.  

Beschikbare breedtematen: 

  • 140 cm - 1 persoons maat
  • 200 cm - twijfelaars maat
  • 240 cm - 2 persoons maat
  • 260 cm - kingsize 2 persoons maat

Beschikbare lengtematen: 

De lengtematen lopen uiteen van 200 cm en 220 cm. Soms staat als beschikbare lengtemaat 200/220 cm. Hierbij gaat het om dekbedden met een brede instopstrook, waarbij beide lengtes van dekbedden erin passen.

Persoonlijk advies voor uw leuke dekbedovertrek

Heeft u vragen nodig bij het kiezen van een leuke dekbedovertrek, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.