Kinder dekbedovertrekken bij Slaapkamerweb

Bent u op zoek naar een nieuw dekbedovertrek voor uw zoon of dochter? Of u nu op zoek bent naar een stoer of juist een lief dekbedhoes u kunt deze bij Slaapkamerweb.nl vinden. De kinder dekbedovertrekken zijn zeer dicht geweven met een mooie print. Tevens hoeft u de hoes niet te strijken, want deze is strijkvrij. Om het dekbed makkelijk in de dekbedhoes te doen, zit er een handige instopstrook aan van 70 x 40 cm. 

Disney dekbedovertrekken 

Speciaal voor de grote en kleine Disney fans hebben wij diverse Disney design katoenen dekbed overtrekken in onze collectie aanwezig. Of u nu zoekt naar een Mickey Mouse, Minnie Mouse, Cars, Spiderman, Prinsessen of Frozen dekbedovertrek. Verras uw zoon of dochter met een super leuk Disney dekbedovertrek! Binnen 2 werkdagen heeft u deze na bestelling al in huis. 

Productaanbod kinder dekbedovertrekken

Wasvoorschrift kinder dekbedovertrekken

U wilt natuurlijk dat uw zoon of dochter zolang mogelijk mag genieten van zijn of haar nieuwe dekbed overtrek. Om de kleuren van het dekbedovertrek mooi te houden, adviseert Slaapkamerweb.nl om deze altijd binnenste buiten te wassen. Op deze manier behoudt het dekbedovertrek voor kinderen zijn kleuren het mooiste. Verder kunt u het beste het wasvoorschrift raadplegen voor het aantal graden waar u deze het beste op kunt wassen. Op deze wijze houdt u zolang mogelijk een mooi kleurrijk kinder overtrek.