molton matrasbeschermer
golf

Aanbod molton matrasbeschermers:

Snelle bezorging van uw molton matrasbeschermer

Onze molton matrasbeschermers zijn doorgaans bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Molton matrasbeschermers in verschillende soorten en maten

Onze molton matrasbeschermers zijn er verschillende soorten en beschikbaar in vele maten, van eenpersoons-, twijfelaars, tot tweepersoonsmaten. Ook in de lengte kunt u naast de standaard van 200 cm ook kiezen voor 210 cm en 220 cm. Onze hoogwaardige molton matrasbeschermers zijn er in verschillende hoogtes. U kunt kiezen voor een molton met een hoekhoogte tot 21 cm en tot 35 cm. Daarnaast zijn er molton matrasbeschermers speciaal voor topmatrassen en splittopmatrassen, waarbij de hoekhoogte minder is dan die voor een ‘normaal matras. Wil u, uw matras beschermen tegen vocht, dan is er ook nog een waterdichte variant, kortom, er is voor ieder en ieder matras wat wils! 

Persoonlijk advies voor uw molton matrasbeschermer

Heeft u vragen nodig bij het kiezen van de juiste matrasbeschermer van 90x200, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.