Molton matrasbeschermer

Een molton matrasbeschermer beschermt, zoals de naam al aangeeft uw matras en zorgt ervoor dat deze hygiënisch schoon blijft. Toch wordt deze vaak vergeten, terwijl een molton ook de levensduur van het matras verlengt!

Wij hebben een goede kwaliteit moltons is ons assortiment voor een scherpe prijs die u gewoon kunt wassen op  60°C. Onze matrasbeschermers hebben een elastieken band en werken nagenoeg hetzelfde als een hoeslaken, die u daar weer overheen doet.

Snelle bezorging van uw molton matrasbeschermer

Onze molton matrasbeschermers zijn doorgaans bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Aanbod molton matrasbeschermers:

Molton matrasbeschermers in verschillende soorten en maten

Onze molton matrasbeschermers zijn er verschillende soorten en beschikbaar in vele maten, van eenpersoons-, twijfelaars, tot tweepersoonsmaten. Ook in de lengte kunt u naast de standaard van 200 cm ook kiezen voor 210 cm en 220 cm. Onze hoogwaardige molton matrasbeschermers zijn er in verschillende hoogtes. U kunt kiezen voor een molton met een hoekhoogte tot 21 cm en tot 35 cm. Daarnaast zijn er molton matrasbeschermers speciaal voor topmatrassen en splittopmatrassen, waarbij de hoekhoogte minder is dan die voor een ‘normaal matras. Wil u, uw matras beschermen tegen vocht, dan is er ook nog een waterdichte variant, kortom, er is voor ieder en ieder matras wat wils! 

Persoonlijk advies voor uw molton matrasbeschermer

Heeft u vragen nodig bij het kiezen van de juiste matrasbeschermer van 90x200, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.