Dico bedden
golf

Productaanbod bed dico

sort icon

Dico bedden in elke denkbare maat

Eén van de grote voordelen van Dico-bedden is dat ze leverzijn in elke denkbare afmeting. Zo vindt u in ons assortiment eenpersoonsbedden, twijfelaars en tweepersoonsbedden in elke gangbare breedtemaat. Maar dat is niet het enige: ook in lengtematen heeft u volop keuze. Naast de standaardlengte van 200 centimeter zijn vrijwel alle bedden ook leverbaar in een lengte van 190, 210 of 220 centimeter. Zo vindt u altijd de bedmaat die u zoekt en heeft u ook bij een afwijkende bedmaat altijd volop keuze.

Wat is uw bedmaat?

De juiste breedte van een bed kiest u al naar gelang de beschikbare ruimte en uw gebruikswensen. Voor één persoon kiest u een bed van 90 of 100 centimeter breed, of, als u daarvoor de ruimte heeft, een twijfelaar van 120 centimeter breed. Een tweepesoonsbed begint bij 140 centimeter breed, maar meestal is voor twee personen een bed van 160 of 180 centimeter comfortabeler. Heeft u echt alle ruimte, dan kunt u ook een kingsize bed kiezen van 200 centimeter breed.

De lengte van het bed is afhankelijk van de beschikbare ruimte, maar zeker ook van uw lichaamslengte. Het ideale bed is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Kies dus voor een bed van 210 centimeter lang wanneer uw lichaamslengte rond de 1 meter 90 is, en kies een extra lang bed van 220 centimeter wanneer u rond de 2 meter lang bent. Kies alleen voor een bed van 190 centimeter voor kinderen, jongeren of uitgegroeide volwassenen tot een lengte van ongeveer 1,70.

Meer bedden in onze webshop

Vindt u hierboven niet wat u zoekt? In de webshop van Slaapkamerweb vindt u een uitgebreid assortiment bedden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op één van de volgende pagina's: