Dico bedden bij Slaapkamerweb

Dico bedden staan van oudsher bekend als sterke en betrouwbare metalen bedden. Inmiddels heeft Dico ook houten bedframes geproduceerd die eveneens te verkrijgen zijn bij Slaapkamerweb. Dico bedden zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en coatings waaronder zwart, wit, mat wit, mat zwart, antraciet, steen grijs. Enkele bedden zijn afgewerkt met een afwijkende kleur. Zo vindt u witte bedden, met kopergekleurde elementen.

Dico bedden in elke denkbare maat

Eén van de grote voordelen van Dico-bedden is dat ze leverzijn in elke denkbare afmeting. Zo vindt u in ons assortiment eenpersoonsbedden, twijfelaars en tweepersoonsbedden in elke gangbare breedtemaat. Maar dat is niet het enige: ook in lengtematen heeft u volop keuze. Naast de standaardlengte van 200 centimeter zijn vrijwel alle bedden ook leverbaar in een lengte van 190, 210 of 220 centimeter. Zo vindt u altijd de bedmaat die u zoekt en heeft u ook bij een afwijkende bedmaat altijd volop keuze.

Gratis verzending en montage

Slaapkamerweb biedt u graag de allerbeste service. Zo worden bestelling boven € 400,- altijd gratis bij u bezorgd en gemonteerd. Op deze manier heeft u na het bestellen geen omkijken meer naar uw product en regelt Slaapkamerweb dat uw bestelling helemaal in orde is voor gebruik. wel zo makkelijk!

Productaanbod bed dico

Wat is uw bedmaat?

De juiste breedte van een bed kiest u al naar gelang de beschikbare ruimte en uw gebruikswensen. Voor één persoon kiest u een bed van 90 of 100 centimeter breed, of, als u daarvoor de ruimte heeft, een twijfelaar van 120 centimeter breed. Een tweepesoonsbed begint bij 140 centimeter breed, maar meestal is voor twee personen een bed van 160 of 180 centimeter comfortabeler. Heeft u echt alle ruimte, dan kunt u ook een kingsize bed kiezen van 200 centimeter breed.

De lengte van het bed is afhankelijk van de beschikbare ruimte, maar zeker ook van uw lichaamslengte. Het ideale bed is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Kies dus voor een bed van 210 centimeter lang wanneer uw lichaamslengte rond de 1 meter 90 is, en kies een extra lang bed van 220 centimeter wanneer u rond de 2 meter lang bent. Kies alleen voor een bed van 190 centimeter voor kinderen, jongeren of uitgegroeide volwassenen tot een lengte van ongeveer 1,70.

Meer bedden in onze webshop

Vindt u hierboven niet wat u zoekt? In de webshop van Slaapkamerweb vindt u een uitgebreid assortiment bedden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op één van de volgende pagina's: