Bed 120x190 kopen

Slaapt u alleen en bent u een te krap eenpersoonsbed zat? Dan is een bed van 120x190 de ideale oplossing! In deze twijfelaar zult u, door de ruimte en het hoge slaapcomfort, heerlijk slapen. Een bed van deze afmeting is perfect wanneer u zelf niet zo lang bent of voor uw opgroeiende tiener. Door de afmeting is het geschikt voor iedere slaapkamer!

Slaapkamerweb weet wat u zoekt!

Onze adviseurs van Slaapkamerweb adviseren u graag bij de keuze van het juiste bed. Door het ruime aanbod zit er altijd iets geschikts voor u bij. Kiest u voor bezorging bij u thuis? Dan wordt uw bed altijd gratis gemonteerd. En bij bestellingen vanaf € 400,- hoeft u zelfs geen bezorgkosten te betalen. Aarzel niet en bekijk snel ons aanbod!

Bed 120x190

Productaanbod bed 120x190

Andere lengtematen

Een bed van 120 centimeter breed kunnen wij ook leveren in de maat 120x200, 120x210 of zelfs 120x220. De ideale lengtemaat is in elk geval 20 centimeter langer dan uw lichaamslengte. Een bed van 190 centimeter lang is dus geschikt tot een lichaamslengte van ca. 1,70 meter.

Vind het juiste kussen bij Slaapkamerweb!

Een goed hoofdkussen is erg belangrijk. Het verhoogt uw slaapcomfort en zorgt voor de juiste slaaphouding. Het ondersteunt immers uw hoofd en nek waardoor u ontspannen en uitgerust wakker wordt. Wij bieden u verschillende soorten kussen. Van comfortabele hoofdkussen tot neksteunkussens. Bekijk nu ons aanbod en vindt het perfecte kussen!