2-persoons seniorenbed

Bent u op zoek naar een tweepersoons seniorenbed? Slaapkamerweb biedt u volop keuze. Wij hebben een ruim assortiment seniorenbedden in diverse kleuren en materialen. Ongeacht uw smaak, in onze webshop vindt u altijd een bed dat u aanstaat. Alle seniorenbedden hebben de ideale comforthoogte, waardoor in- en uitstappen en ook het opmaken van uw bed zeer gemakkelijk is. Sommige tweepersoons seniorenbedden zijn of kunnen worden voorzien van wielen, zodat deze ledikanten uitrijdbaar zijn. 

Tweepersoons seniorenbedden in diverse maten

De seniorenbedden van Slaapkamerweb hebben allen een ideale comforthoogte, om makkelijk in- en uit bed te kunnen stappen. Wij leveren onze tweepersoons seniorenbedden in diverse lengte- en breedtematen. Ook voor extra lange seniorenbedden (met een lengte van 210 en 220 centimeter) kunt u bij ons terecht. Het ideale bed is ongeveer 20 centimeter langer dan uw lichaamslengte. Bent u langer dan circa 1,90 meter, dan draagt een extra lang seniorenbed bij aan uw nachtrust.

Uw nieuwe bed wordt gratis thuisbezorgd

Voor alle bestellingen vanaf € 400,- geldt dat wij deze gratis thuisbezorgen en gelijk professioneel monteren. U heeft dus geen omkijken naar de montage van uw nieuwe bed. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op om een afspraak te maken.

Producten binnen 2-persoons seniorenbed

» Bekijk alle seniorenbedden