Schotelbodems

» Meer informatie

Producten binnen Schotelbodems


Exellent schotelbodem Elektrisch

Schotelbodem Exellent-schotel Elektrisch

Gratis bezorging en montage!

Exellent schotelbodem vlak

Schotelbodem Exellent-schotel vlak

Schotelbodems in alle denkbare maten

Slaapkamerweb.nl vindt het belangrijk voor elk bed de juiste schotel bedbodem aan te bieden. We bieden u een uitgebreide keuze in diverse lengte- en breedtematen. Standaard heeft u keuze uit schotelbodems van 190 cm, 200 cm, 210 cm of 220 cm lang. 

  • Eenpersoonsbed: de meest gangbare maat is 90x200. Heeft u een afwijkende maat nodig, bijvoorbeeld 80x200, 90x220 of 100x200, dan vindt u ook deze maten in onze webshop.
  • Twijfelaar: de standaard twijfelaarmaat is 120x200. Hiervoor gebruikt u één schotelbodem van 120 cm breed of twee schotelbodems van 60 cm breed. Ook hier zijn lengtematen leverbaar.
  • Tweepersoonsbed: voor een tweepersoonsbed kiest u altijd twee bedbodems. De breedte die u nodig heeft is de helft van de bedbreedte. Voor een bed van 140x200 gebruikt u bijvoorbeeld schotelbodems van 70x200 centimeter, terwijl u voor een bed van 160x220 centimeter kiest voor schotelbodems van 80x220.

 

* Met uitzondering van lastig bereikbare gebieden, zoals bijvoorbeeld de Waddeneilanden.


« Terug naar de vorige pagina

Schotelbodems

Een schotelbodem is de opvolger van de lattenbodem. Doordat de schotelbodem een groot raakvlak heeft met de matras geeft een schotelbodem betere ondersteuning. Tevens heeft een schotelbodem een betere vochtregulatie dan normale lattenbodems. Schotelbodems kunnen driedimensionaal bewegen, waardoor de schotels zich nauwkeuriger en onafhankelijk van elkaar naar het lichaam kunnen vormen.

De topkwaliteit schotelbodems van Slaapkamerweb zijn verkrijgbaar in talrijke lengte- en breedtematen. Bekijk het complete aanbod schotelbodems hieronder.

Verstelbare schotelbodems

In onze webshop vindt u een drietal schotelbodems, voor elk wat wils: vlak, handverstelbaar en elektrisch verstelbaar. Een vlakke schotelbodem beschikt over 5 zones met een instelbare heupzone voor de juiste weerstand en ondersteuning. Een vlakke schotelbodem is geschikt voor vrijwel alle matrassen. Bij de handverstelbare schotelbodem kunt u met de hand zelf het hoofdeinde en voeteneinde in hoogte verstellen. Dat is prettig wanneer u bijvoorbeeld graat in bed tv kijkt, leest, of om medische redenen in een aangepaste houding slaapt. Tot slot hebben we een elektrisch verstelbare schotelbodem. Handmatig verstellen van een bedbodem met een zware matras is vaak een beste klus. U zult merken dat een elektrisch verstelbare schotelbodem u helpt om het bed vaker in de optimale positie te verstellen.

Op verstelbare bedbodems adviseren wij een latex- of koudschuimmatras.

schotelbodems gratis thuisbezorgdSchotelbodems gratis thuisbezorgd

Bedbodems worden al gratis thuisbezorgd in heel Nederland* vanaf € 200,-. Uw schotelbodem brengen we bij u langs en leggen we desgewenst voor u op uw bed. Wilt u graag geadviseerd worden in uw keuze of bent u benieuwd naar de voorraadstatus van de schotelbodem die u op het oog heeft? Neem gerust contact met ons op. 

Slaapkamerweb

9.8/10

Vandaag, 14/09/2018 is mijn garderobekast geleverd, en gemonteerd. De heren waren goed op tijd, beleefd, vriendelijk, en zeer professioneel. Zoals besteld, precies zo gemonteerd. Geweldig. De heren deden er niet lang over, top gemonteerd, ik ben er ontzettend blij mee!!! Ze vroegen precies hoe...

Berri Sciarone

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 574 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken