Kussensloop

Om de levensduur van uw kussen te verlengen, of vanwege hygiëne kiest u voor een kussensloop. Wij bieden u hierbij verschillende opties, zoals een gewatteerde kussensloop of een molton kussensloop. Deze kussenslopen zijn uiteraard uitwasbaar, zodat ze lekker fris blijven. Om deze kussenslopen kunt u uiteraard nog een (bijbehorende) sloop (van uw dekbedovertrek) heen doen.

Komt u er niet uit? Spreek ons dan aan via de chat, of neem contact met ons op. We denken graag met u mee en staan voor u klaar!


Uw kussensloop gratis thuisbezorgd*

Bestelt u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer aan kussenslopen, dekbeddenkussens of ander beddengoed? Dan bezorgen wij uw bestelling bovendien gratis bij u thuis (op een aantal uitzonderingen na*)! 
voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

* Snelle levering van uw kussenslopen

Als het door u gekozen kussenslopen en eventueel ander beddengoed gewoon bij ons op voorraad is, dan betekent dit dat u uw bestelling al binnen een paar dagen, of zelfs één dag na uw bestelling bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen!  

Tevens is de bezorging van uw bestelling bij een bedrag vanaf € 50,- aan beddengoed (op een aantal uitzonderingen na) gratis!

Kijk ook eens naar: