Wollen dekbedden

» Meer informatie

Producten binnen Wollen dekbedden


Texels wollen 4-seizoenen dekbed

4-seizoenen texels wollen dekbed

GEEN VERZENDKOSTEN

Enkel wollen dekbed aanbieding

100% zuiver wollen dekbed

GEEN VERZENDKOSTEN


Welk dekbed past bij mij?

Iedere persoon is anders. Wat de één een fijn dekbed vindt, kan de ander als heel oncomfortabel ervaren.  In onze webshop vindt u daarom diverse soorten dekbedden. De dekbedden kunt u indelen in vier verschillende materialen: synthetisch, katoen, wol en dons. Vervolgens kunt u de dekbedden nog indelen in twee categoriën, namelijk enkele en 4-seizoenen dekbedden. 

Wat zijn de verschillen tussen deze dekbedden?


« Terug naar de vorige pagina

Wollen dekbedden

Een wollen dekbed is een echt natuurproduct. Wol ademt; een wollen dekbed houdt warmte goed vast en kan 35% van het eigen gewicht aan vocht opnemen. Wol kreukt niet tot nauwelijks. De vezels van wol zijn stijver en kennen meer veerkracht dan dons en veren. Hierdoor is een wollen dekbed wat minder soepel en vormt zich minder dicht rond het lichaam. Ook is een wollen dekbed iets zwaarder dan een donzen dekbed.
 

Zomer en winter heerlijk slapen onder uw wollen dekbed

Een wollen dekbed zorgt voor evenwichtige isolatie van warmte; neemt de wol vocht op, dan staat het tegelijkertijd warmte af. De structuur van de wolvezels zorgt ervoor dan lucht wordt vastgehouden, vocht geabsorbeerd kan worden en er een goede, gelijkmatige verdamping plaatsvindt van het vocht. Een wollen dekbed is behaaglijk warm in de winter en koel in de zomer.

U kiest voor een wollen dekbed, omdat:

 Een wollen dekbed heerlijk warm is
 Goed vocht reguleerd
 U graag een zwaarder dekbed wenst

Het gewicht van het wollen dekbed kan voor sommige mensen ook juist minder prettig voelen. Dit omdat een wollen dekbed een stuk zwaarder is in vergelijk met dekbedden die gemaakt zijn van andere materialen, zoals synthetisch of dons.
 

Wollen dekbedden van 100% Nederlandse wol

Bij Slaapkamerweb kunt u wollen dekbedden van zuivere scheerwol bestellen. U kunt kiezen voor een enkel wollen dekbed of een wollen 4-seizoenen dekbed met 100% Nederlandse wol van Texelaar schapen. Bekijk de dekbedden hieronder.

Slaapkamerweb

9.8/10

Vandaag, 14/09/2018 is mijn garderobekast geleverd, en gemonteerd. De heren waren goed op tijd, beleefd, vriendelijk, en zeer professioneel. Zoals besteld, precies zo gemonteerd. Geweldig. De heren deden er niet lang over, top gemonteerd, ik ben er ontzettend blij mee!!! Ze vroegen precies hoe...

Berri Sciarone

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 574 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken