golf
Sorteren:

Waarom kiezen voor een wollen dekbed

Een wollen dekbed zorgt voor evenwichtige isolatie van warmte; neemt de wol vocht op, dan staat het tegelijkertijd warmte af. De structuur van de wolvezels zorgt ervoor dan lucht wordt vastgehouden, vocht geabsorbeerd kan worden en er een goede, gelijkmatige verdamping plaatsvindt van het vocht. Een wollen dekbed is behaaglijk warm in de winter en koel in de zomer.


Voordelen wollen dekbedden:

  • Ideaal voor mensen die een zwaar dekbed fijn vinden
  • Hoge isolatiewaarde en goede vochtregulatie
  • Zelfreinigende eigenschappen van lanoline in de wol (wolvet) 

Nadelen wollen dekbedden:

  • Hoger prijssegment 
  • Kan niet gewassen worden

Het gewicht van het wollen dekbed kan voor sommige mensen ook juist minder prettig voelen. Dit omdat een wollen dekbed een stuk zwaarder is in vergelijk met dekbedden die gemaakt zijn van andere materialen, zoals een synthetische vezel of dons. Het valt daarnaast minder soepel om u heen. 

Snelle levering van onze dekbedden

Onze dekbedden zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Diverse soorten dekbedden

Naast synthetische dekbedden kunt u bij Slaapkamerweb ook terecht voor zomerdekbedden, synthetische dekbeddendonzen dekbeddenkatoenen dekbedden en wij hebben ook 4 seizoenen dekbedden van verschillende materialen. Komt u er niet uit en wilt u graag ons persoonlijk advies bij het bestellen van een nieuw dekbed, we helpen u graag.

Tip: lees ons blogartikel: Dekbedden vergelijken – Welk dekbed past bij mij?