Voor een goed dekbed van 140x200 moet u bij Slaapkamerweb zijn!

Een goed dekbed van 140x200 vindt u in onze webshop. Alle soorten en materialen zijn beschikbaar. Van een 4 seizoenen dekbed tot een extra warm wollen dekbed. En van synthetisch tot dons. Voor ieder een geschikt en passend dekbed, dat is onze insteek!

Voor iedereen een perfect dekbed van 140x200

Een dekbed van 140x200 is geschikt voor een eenpersoonsbed. Een comfortabele breedte om lekker onder te liggen. Net als bij de 2-persoonsdekbedden zijn ook de eenpersoonsvarianten leverbaar in diverse uitvoeringen, zoals:

  • 4 seizoen dekbed: bestaat uit 2 delen die aan elkaar vast kunnen worden gemaakt. Elk seizoen de juiste temperatuur!
  • Synthetisch: ideaal voor mensen met een allergie, wasbaar op hoge temperaturen.
  • Wol: voor iedereen die het snel koud heeft én van een beetje gewicht houdt.
  • Dons: heerlijk luchtig, dik dekbed. Zorgt voor een zeer weldadig gevoel.

In de webshop staan de verschillende soorten uitgebreid beschreven. Wilt u toch nog meer informatie, of weet u niet precies welk dekbed het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs helpen u graag op weg! We zijn bereikbaar per live chat, mail of telefoon.

Uw dekbed van 140x200 snel en gratis in huis!

Wist u dat wij alle dekbedden gratis bij u bezorgen. Gemiddeld hanteren we een levertijd van 2 werkdagen. Voor u het weet maakt u uw bed op met het nieuwe dekbed van 140x200! Wist u dat wij ook een ruim assortiment dekbedovertrekken hebben? Ideaal om direct mee te bestellen. Dat is dubbel genieten!