4 seizoen dekbed van hoogwaardige kwaliteit

Het uitzoeken van een goed 4 seizoenen dekbed kan best een lastige opgave zijn. Slaapkamerweb maakt het u makkelijk: elk dekbed is van hoogwaardige kwaliteit, slechts het materiaal verschilt. Elk dekbed kan worden onderverdeeld in warmteklassen. Warmteklasse 4 is het laagst, oplopend tot klasse 1: het warmst. 4 seizoenen dekbedden bestaan uit twee dekens, een deken met warmteklasse 3, de ander 4. Gecombineerd vormen de dekens een dekbed van de hoogste warmteklasse. Zo heeft u voor elk seizoen en elke periode een passende deken.

Bij Slaapkamerweb vindt u 4 seizoenen dekbedden van verschillende materialen. Donzen dekbedden zijn zacht, luchtig en comfortabel, wollen dekbedden voelen zwaarder en synthetische dekbedden zijn antiallergisch, hygiënisch en makkelijk te onderhouden.

Welke maat dekbed hoort op mijn bed?

Het ideale bed is circa 40 centimeter breder dan het bed. Dat is in het bijzonder van belang bij tweepersoonsbedden, waarbij een te klein dekbed er vaak zorgt dat één van beiden 's nachts op de tocht ligt, wat zeer nadelig kan zijn voor de nachtrust en spieren. Bespaar niet op de breedte van uw bed!

4 seizoenen dekbed

Productaanbod 4 seizoenen dekbed

4 seizoenen dekbed onderhouden

Afhankelijk van het materiaal waarvan uw 4 seizoenen dekbed is gemaakt, zijn er verschillende manieren om uw dekbed te onderhouden zodat deze langer meegaat. Synthetische dekens zijn doorgaans makkelijk te wassen in de wasmachine op 40°C, anderen kunnen in hogere temperaturen worden gewassen. Wollen dekbedden worden het best professioneel gereinigd. Daarom wordt aangeraden dit dekbed goed uit te kloppen en te laten luchten. Ditzelfde geldt ook voor donzen dekbedden, hoewel deze vaak wel gewassen kunnen worden en zelfs gedroogd in de droogtrommel! Het is altijd aan te raden uw dekbed meerdere keren per maand te draaien.

4 seizoenen dekbed kopen bij Slaapkamerweb

Bestellen bij Slaapkamerweb is eenvoudig: door het product in uw winkelwagen te plaatsen, verschijnt uw product in een overzicht. Rond uw bestelling af door op ‘Bestelling afronden’ te drukken. Uw artikel wordt zo spoedig mogelijk bezorgd. Bij besteding van €400 of meer, bezorgt (en monteert, indien van toepassing) Slaapkamerweb gratis aan huis!

Wat onze klanten zeggen

Tijdens bezoek aan huis hebben we een zeer goed advies gekregen. Direct beslist om nw lattenbodems, matrassen, dekbed en kussens te kopen voor een goede prijs. De levering was volgens afspraak en met een zeer goede service. Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf en het personeel.

Cor van der Hoek uit Brummen

2x een wollen dekbed besteld, en beide keren de volgende dag al netjes verpakt in huis !! kwaliteit en service onder 1 naam !

sylvia lafeber uit landsmeer

Razend snelle service! Vrijdagmiddag een dekbed besteld, zaterdag al in huis.

Isabel uit ZOETERMEER

Echt een aanrader voor iedereen , heel erg aardige mensen aan de telefoon en klant vriendelijk ook ze helpen je goed aan de telefoon . Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en ga zo lekker slapen onder mijn nieuwe dekbed op mijn nieuwe kussen . Ik zal zeker weer een bestelling doen hier in de toekomst Kortom een top bedrijf dat is het zeker Groeten Pieter

Pieter Pimenta uit Groningen
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken