4 seizoenen dekbed
golf

Productaanbod 4 seizoenen dekbed

Welke maat dekbed hoort op mijn bed?

Het ideale bed is circa 40 centimeter breder dan het bed. Dat is in het bijzonder van belang bij tweepersoonsbedden, waarbij een te klein dekbed er vaak zorgt dat één van beiden 's nachts op de tocht ligt, wat zeer nadelig kan zijn voor de nachtrust en spieren. Bespaar niet op de breedte van uw bed!

4 seizoenen dekbed onderhouden

Afhankelijk van het materiaal waarvan uw 4 seizoenen dekbed is gemaakt, zijn er verschillende manieren om uw dekbed te onderhouden zodat deze langer meegaat. Synthetische dekens zijn doorgaans makkelijk te wassen in de wasmachine op 40°C, anderen kunnen in hogere temperaturen worden gewassen. Wollen dekbedden worden het best professioneel gereinigd. Daarom wordt aangeraden dit dekbed goed uit te kloppen en te laten luchten. Ditzelfde geldt ook voor donzen dekbedden, hoewel deze vaak wel gewassen kunnen worden en zelfs gedroogd in de droogtrommel! Het is altijd aan te raden uw dekbed meerdere keren per maand te draaien.

4 seizoenen dekbed kopen bij Slaapkamerweb

Bestellen bij Slaapkamerweb is eenvoudig: door het product in uw winkelwagen te plaatsen, verschijnt uw product in een overzicht. Rond uw bestelling af door op ‘Bestelling afronden’ te drukken. Uw artikel wordt zo spoedig mogelijk bezorgd. Bij besteding van €400 of meer, bezorgt (en monteert, indien van toepassing) Slaapkamerweb gratis aan huis!