ganzendons dekbed
golf

Productaanbod ganzendons dekbed

Het verschil tussen ganzendons en eendendons

Misschien bent u van plan een donzen dekbed aan te schaffen, maar twijfelt u nog tussen een eendendons en een ganzendons dekbed. Het is een misverstand dat ganzendons beter zou zijn dan eendendons. Wat kwaliteit betreft is er tussen de beide soorten dekbedden weinig verschil; het zijn allebei hoogwaardige natuurproducten. Wel is het isolatievermogen van ganzendons iets hoger dan dat van eendendons. Dit komt doordat ganzendons wat dikker en fijner van kwaliteit is. Dit maakt dekbedden met ganzendons tot een iets vaker gekozen product dan dekbedden van eendendons.

Onze ganzendonzen dekbedden

Als specialist in dekbedden en andere slaapkamer-producten, biedt Slaapkamerweb u een ruime keuze in ganzendons dekbedden. De dekbedden zijn gemaakt van 90% ganzendons en 10% kleine ganzenveertjes. Het hoge percentage dons garandeert een lichte kwaliteit en een hoog bedcomfort. Ieder dekbed is voorzien van het NOMITE-keurmerk, wat betekent dat het geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Er zijn 4-seizoenen dekbedden, maar ook standaard dekbedden en speciale winter dekbedden van ganzendons verkrijgbaar.

Het hele jaar door heerlijk slapen onder een wollen dekbed

Een ganzendons dekbed is een echt natuurproduct en biedt u daarom veel comfort. Hetzelfde geldt voor wollen dekbedden. In een wollen dekbed zijn uitsluitend natuurlijke materialen verwerkt. Hierdoor is het dekbed in de winter heerlijk warm, en in de zomer juist verkoelend. Kiest u voor een wollen 4-seizoenen dekbed, dan zult u geen ander dekbed meer nodig hebben! Bent u benieuwd naar de wollen dekbedden van Slaapkamerweb? Neem dan eens een kijkje in de andere afdelingen van onze webshop, en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen!