design bed
golf

Aanbod dekbedovertrekset:

sort icon

Waarom een dekbedovertrekset van Slaapkamerweb?

Onze zachte dekbedovertrek sets die in collectie zijn, zijn doorgaans te bestellen in de lengtematen van 200 cm tot 220 cm. In de breedte kunt u kiezen voor de 1 persoons maat van 140 cm, de twijfelaars maat van 200 cm, de 2 persoons maat 240 cm en de kingsize maat van 260 cm is vaak ook verkrijgbaar.  

Onze dekbedovertreksetjes beschikken over hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarnaast weet u zeker dat u een goede en comfortabele nachtrust heeft.

Snelle bezorging van uw dekbedovertrekset

Onze dekbedovertreksets, zijn meestal gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na uw bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Persoonlijk advies voor uw dekbedovertrekset 

Heeft u advies nodig bij het kiezen van een zacht dekbedovertrek, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.