Dekbedovertrekset

Een dekbedovertrekset is erg handig en bovendien maakt de set uw slaapkamer vaak compleet. Bij een 1-persoons maat is 1 kussensloop inbegrepen en bij de 2-persoons maat horen er 2 slopen bij. U kunt kiezen voor verschillende stofsoorten en uiteraard een grote variëteit aan dessins en kleurtinten! Ook voor kinderen hebben wij een leuk assortiment zachte dekbedovertrekken met leuke prints

Onze zachte dekbedovertrek sets die in collectie zijn, zijn doorgaans te bestellen in de lengtematen van 200 cm tot 220 cm. In de breedte kunt u kiezen voor de 1 persoons maat van 140 cm, de twijfelaars maat van 200 cm, de 2 persoons maat 240 cm en de kingsize maat van 260 cm is vaak ook verkrijgbaar.  

Snelle bezorging van uw dekbedovertrekset

Onze dekbedovertreksets, zijn meestal gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na uw bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Aanbod dekbedovertrekset:

Persoonlijk advies voor uw dekbedovertrekset 

Heeft u advies nodig bij het kiezen van een zachte dekbedovertrek, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.