dekbed warmteklasse 3
golf

Snelle bezorging van onze warmteklasse 3 dekbedden

Al onze dekbedden zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelde dekbed, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw luxe beddengoed gratis bij u thuis! 

Verschillende afmetingen van onze dekbedden met een warmteklasse 3 

Omdat iedereen een verschillende maat dekbed zoekt, zijn onze dekbedden online beschikbaar in verschillende afmetingen. Het hangt in veel gevallen natuurlijk ook samen met wat voor een maat bed u heeft. Daarom hieronder een overzicht van de afmetingen van onze beschikbare donzen dekbedden. 

Beschikbare afmetingen:

140 x 200 of 220 cm
200 x 200 of 220 cm
240 x 200 of 220 cm
260 x 200 of 220 cm

Persoonlijk advies voor uw dekbed

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het dekbed met de juiste warmteklasse? Of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Kom langs in onze toonzaal

Wil u graag de kwaliteit van onze dekbedden ervaren? U bent van harte welkom in onze 500m2 toonzaal in Zutphen. Onder het g