Hip beddengoed

Als u op zoek bent naar hip beddengoed, dan heeft u bij ons een ruime keuze! Wij hebben alles in huis, van dekbedden, kussens, lakens en moltons en dekbedovertrekken in diverse hippe dessins. In ons assortiment heeft u zelf de keuze in welke maat u het beddengoed wil bestellen.

Ons beddengoed is beschikbaar in 1-persoons maten, tot kingsize lits-jumeaux en andere tweepersoons maten. Hierbij heeft u ook keuze in de wat langere lengtematen, mocht u dat willen! Van ons beddengoed kunt u een hoge kwaliteit verwachten en is ook nog eens scherp geprijsd.

Snelle bezorging van uw hippe beddengoed 

U wil u hippe beddengoed natuurlijk zo snel mogelijk bij u thuis hebben. Als het bij ons op voorraad is, is dat ook meestal ook echt het geval. Dit betekent dat u, uw bestelde beddengoed al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, want zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed voor uw ledikant gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Aanbod hip beddengoed:

Persoonlijk advies voor uw hippe beddengoed

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van de juiste beddengoed? Of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.