beddengoed winkel
golf

Aanbod van ons beddengoed:

sort icon

Dekbedden in verschillende soorten en maten

Wij hebben dekbedden beschikbaar in diverse afmetingen, zodat uw ideale maat er altijd bij zit! Deze zijn namelijk meestal te bestellen in lengtematen van 200 cm tot 220 cm. In de breedte kunt u kiezen voor de 1 persoons maat van 140 cm, de twijfelaars maat van 200 cm, de 2 persoons maat 240 cm en de kingsize maat 260 cm.  Bij de aanschaf van een dekbed is het belangrijk dat u de juiste variant kiest en matcht met uw persoonlijke voorkeuren. Wil u meer weten over de mogelijkheden hierin en bent u nieuwsgierig naar de verschillende typen en soorten? Lees dan deze blog, zodat u de juiste keuze weloverwogen kunt maken. 

Hoofdkussens om op weg te dromen  

Veel mensen onderschatten de impact van een kussen op uw nachtrust en herstel van uw lichaam. Een goed kussen wordt door iedereen anders ervaren. Dit heeft te maken met uw persoonlijke voorkeur, uw lichaamsbouw en uw slaaphouding. Sommige mensen willen een heerlijk koel kussen, terwijl anderen ondersteuning in de nek willen of een zacht of juist stevig kussen. Binnen onze online collectie zit er altijd een hoofdkussen voor u bij. Bij ieder hoofdkussen staan de kenmerken uitgebreid beschreven zodat u precies weet wat u in huis haalt!

Bedtextiel, zoals mooie dekbedovertrekken en fijne hoeslakens 

Onze dekbedovertrekken en hoeslakens zijn er in verschillende kleuren, of dessins, het is maar net waar u naar op zoek bent! Wij hebben verschillende soorten katoenen overtrekken, daaronder vallen ook flanellen, satijnen en twill overtrekken, met hun eigen kenmerken door de manier van weven. Ook zijn er leuke kinderdekbedovertrekken voor de kleintjes in onze webshop te verkrijgen. 

Onze hoeslakens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, in katoen satijn voor een heerlijk luxe gevoel, of het warmere en behaaglijke jersey. Bent u opzoek naar een kussensloop? Ook deze bevinden zich in ons assortiment. Daarnaast hebben wij ook moltons beschikbaar voor matrassen, topmatrassen, splittopmatrassen en molton kussenslopen. Deze moltons beschermen uw matras of kussen optimaal en verlengen de levensduur van matras. Onze hoeslakens en moltons hoeslakens zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. 

Persoonlijk advies voor uw beddengoed

Heeft u advies nodig bij het kiezen van uw beddengoed uit onze winkel, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.