massief houten tweepersoonsbed
golf

Aanbod massief houten tweepersoonsbedden:

sort icon

Waarom kiezen voor een tweepersoonsbed hout?

Het voordeel van een tweepersoonsbed van hout is natuurlijk de prachtige uitstraling. Een robuust tweepersoonsbed waar u jarenlang plezier van heeft. Tweepersoonsbedden van massief hout of hoogwaardige spaanplaat gaan jaren mee. Massief hout is zwaarder en zeer duurzaam. Op al onze massief houten tweepersoonsbedden ontvangt u niet voor niks wel 5 jaar garantie.

Ook onze hoogwaardige spaanplaat en meubelplaat bedden zijn van een uitstekende kwaliteit. Prachtige stijlen die een unieke uitstraling geven aan iedere slaapkamer.

Voordelen:

  • Robuuste uitstraling
  • Duurzaam
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Degelijk

Ruime collectie tweepersoons houten bedden

Onze tweepersoons houten bedden zijn beschikbaar in verschillende varianten. Ieder jaar vernieuwen wij onze collecties met prachtige stijlen. Blijft dus op de hoogte via onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste collecties in uw mailbox. Onze collecties zijn uitgevoerd in verschillende stijlen, van modern tot landelijk en van industrieel tot combinaties van landelijk. Prachtige unieke tweepersoons houten bedden die een geweldige uitstraling geven aan uw slaapkamer.
De kracht van Slaapkamerweb: Online persoanliseren van je massief houten tweepersoonsbed!

Welke stijl u ook kiest, u kunt uw eigen stijl volledig personaliseren. Wilt u bijvoorbeeld een ander type hoofdbord of wellicht helemaal geen hoofdbord? Vindt u het belangrijk dat uw tweepersoons houten bed voorzien is van bedlades of wilt u een specifieke afwerking? Met behulp van onze beddentool stelt u zelf uw tweepersoonsbed van hout samen.

Kom langs in onze showroom

Wij beschikken over een prachtige showroom voorzien van veel houten bedden. Het kan zijn dat uw specifieke bed niet tentoongesteld wordt in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw bed aanwezig is, neemt u dan even contact op met onze klantenservice. U kunt uiteraard altijd de kwaliteit van onze prachtige bedden komen beoordelen. Onder het genot van een kop koffie laten we u graag de kwaliteit van onze bedden zien.