Kast met schuifdeuren
golf

Aanbod kast met schuifdeuren:

sort icon

Gratis gemonteerd en bezorgd!

Wist u dat wij onze kledingkasten met schuifdeuren gratis komen bezorgen en monteren? Onze vakkundige monteurs plaatsen uw kledingkast kosteloos en stellen deze netjes voor u af, zodat u deze direct en zonder zorgen in gebruik kunt nemen. Uiteraard zorgen zij ervoor dat alle verpakkingsmaterialen netjes mee worden genomen en laten de ruimte daarna netjes achter. Wil u meer weten over onze bezorg en montage regeling? Bekijk dan deze pagina.

Verschillende stijlen en mogelijkheden

Uw slaapkamer is de plek waar u tot rust komt, daarom is het belangrijk dat uw kast met schuifdeuren ook aansluit uw stijl en voorkeuren. Gelukkig heeft u bij Slaapkamerweb een ruime keuze uit verschillende type kasten met schuifdeuren. Van moderne stijlen met hoogglans elementen tot prachtige houten kasten, de diverse uitvoeringen en mogelijkheden maken dat er altijd wel een kast bijzit die aansluit op uw wensen.

Naar eigen wens inrichten van uw kast met schuifdeuren

Ook de behoefte om bij het openen van uw kast een nette kast en overzicht aan te treffen? Er zijn vele mogelijkheden om uw kleding zo ordelijk uit te laten zien en ervoor te zorgen dat dit zo makkelijk mogelijk is en blijft. Een mooie schuifdeurkast met de juiste indeling maakt dat u nooit meer uw kleding in de kast hoeft te proppen, want de kans is groot dat u in onze schuifdeurkasten ruimte overhoudt! Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken wat er op u af komt, maar pakt u met de juiste indeling precies die outfit die u nodig heeft. Want ook voor het opbergen zijn er diverse mogelijkheden, die u voorzien in gemak en steeds zorgen voor een nette opgeruimde kledingkast van buiten én binnen.  

De kast samenstellen

Zelf bepalen waar de legplanken en roedes komen? Dat laten we graag aan u over, want niemand weet beter hoe u, uw kast ingedeeld wil hebben. U bepaalt helemaal zelf het interieur van de kast, want bij ons kunt u door een handige tool de indeling van de door u gekozen kast helemaal eigen maken. Hiermee kunt u de kastvakken eenvoudig en naar eigen wens indelen en daar invulling aan geven. Ook in kleur en materiaal is er volop keuze voor uw kast met schuifdeuren op maat. Als u kiest voor een kledingkast uit onze webshop, bent u ervan verzekerd dat deze in zijn geheel voldoet aan uw wensen!

De indeling op maat samenstellen

Onze kasten met schuifdeuren zijn leverbaar in diverse afmetingen, want elke kamer is anders en verdiend een schuifdeurkast met een afmeting die goed past in alle opzichten. U kunt daarom bij ons kiezen voor een standaardindeling van de kast of een schuifdeurkast op maat. Zo zijn er schuifdeurkasten die bijvoorbeeld een hoogte hebben van 197 cm of van 235 cm. Ook in de breedtematen is er heel veel mogelijk en kunt u bij wijze van spreke alle kanten op!   

Aanvullende accessoires voor kasten met schuifdeuren

De mogelijkheden met diverse accessoires geven u ook diverse handige opties. De talrijke accessoires, zoals bijvoorbeeld een ladeblok, pantalonhouder of schoenenrek zijn zo gemakkelijk op maat in te delen. Zelfs een kledinglift behoort tot de mogelijkheden! Denkt u bij accessoires niet alleen aan de binnenzijde, de kast kan bijvoorbeeld ook uitgevoerd worden als schuifdeurkast met spiegel. Ook verlichting op- en in de kast, en kastdeurremmen op de schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden! 

Kom langs in onze toonzaal om de kast met schuifdeuren te bezichtigen.

Wij kunnen ons daarnaast goed voorstellen dat u de mogelijkheden en onze uitgebreide collectie schuifdeurkasten met eigen ogen wil komen bekijken. Ook dat kan! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag voor een passend advies en vertellen u daarnaast graag over de verschillende mogelijkheden. 

Komt u er niet helemaal uit als u uw favoriete kast met schuifdeuren besteld via onze webshop, ook dan staan onze medewerkers voor klaar. Zij staan tot uw dienst als u wat meer wil weten of advies nodig heeft. Daarvoor kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!