mooie kledingkast
golf
sort icon

Mogelijkheden van uw mooie kledingkast 

Het is verstandig bij uw zoektocht naar een mooie kledingkast, dat u kiest voor een variant die past in de ruimte waar u deze plaatst. Let daarbij ook goed op de hoogte mogelijkheden in de ruimte waar u de kledingkast wil plaatsen en natuurlijk hoe hoog u het handig en mooi vindt dat uw kast wordt. In onze assortiment zijn diverse afmetingen mogelijk in de hoogte en in de breedtematen kunt u de ruimte tevens goed benutten. 

Daarnaast is het goed om na te denken over hoe u, uw kast wil openen. Wij hebben namelijk schuifdeurzweefdeur en draaideurkasten waaruit u kunt kiezen. Bij een schuif- en zweefdeurkast neemt de deur weinig plek in bij het openen in ruimte waar u deze plaatst. Bij een draaideurkast is dit minder het geval, maar heeft u wel direct zicht op het hele kastvak. 

Wij daartegenover laten onze vakkundige monteurs graag uw kledingkast monteren, zodat wij zeker weten dat u hier jarenlang plezier aan zult beleven en dat begint wat ons betreft al meteen bij de levering. Onze monteurs nemen alle verpakkingsmaterialen netjes mee en stellen de kledingkast netjes voor u af, zodat u na hun vertrek direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aankoop.

De uitvoering van uw mooie kledingkast 

Als u heeft gekozen voor de juiste afmeting van uw kledingkast en welk type u graag zou willen, dan is het uiterlijk natuurlijk ook niet onbelangrijk. Ook hierbij zijn verschillende mogelijkheden die aansluiten bij diverse stijlen. Zo kunt u voor de romp en deuren bijvoorbeeld kiezen voor diverse soorten hout voor een levendige uitstraling die aansluit bij een landelijke stijl. Tevens zijn er mogelijkheden in diverse tinten en kleuren, waarbij u ook kunt kiezen uit hoogglans deuren, voor een moderne uitstraling, of getint glas. Sommige kasten hebben bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor een sierlijst om de kast, wat deze in veel gevallen weer net wat mooier maakt! Vervolgens kunt u in veel gevallen ook kiezen uit handvaten in diverse soorten en materialen. Een houten kledingkast geeft met een stoere handgreep bijvoorbeeld een industrieel tintje, terwijl u ook voor handgrepen kunt gaan met een subtiel design of in dezelfde kleur als de deuren. Kortom met de uitvoering creëert u zelf uw mooie kledingkast waar u jarenlang met veel plezier naar kunt kijken en tevens gebruiken.  

Uw mooie kledingkast met de juiste indeling

Een goede indeling van een kledingkast maakt de kledingkast niet alleen van binnen mooi, maar zorgt er tevens voor dat u alles gemakkelijk terug en bij elkaar kunt vinden en tevens een vaste plek krijgt. Dit maken wij u graag zo makkelijk mogelijk door bij de kast van uw keuze op de site een mogelijkheid aan te bieden om, met passende accessoires, zelf deze indeling te realiseren. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u hierbij graag mocht u vragen hebben of wat advies in willen winnen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.    

De juiste accessoires voor uw mooie kledingkast

Met de juiste accessoires creëert u de ideale plek voor uw kleding als u deze niet draagt. Uw mooie lange jurk of nette pak hangt u waarschijnlijk het liefst aan een roede, terwijl u uw t-shirts waarschijnlijk het liefst opgevouwen op een legplank ziet. U weet zelf vaak het beste welke kledingstukken u waar wil hebben en hoeveel plek u daarvoor in de kledingkast nodig heeft. 

Wij maken het u graag makkelijk door naast deze basic accessoires ook opties aan te bieden die u hierbij helpen. Bij hogere kledingkasten kun je bijvoorbeeld denken aan een kastlift en wellicht is een ingebouwde ladekast ook een accessoire wat u handig lijkt. Ook verlichting of een spiegeldeur zijn opties die erg handig kunnen zijn. Bekijk hier alle mogelijkheden, of ga naar die mooie kledingkast van uw keuze en kies bij de indeling de juiste accessoires. 

U bent van harte welkom in onze showroom

Wij begrijpen dat u, voordat u uw bestelling maakt en uw mooie kledingkast heeft staan, benieuwd bent naar hoe deze er in het echt uit zal gaan zien. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom te Zutphen. Bovendien zullen onze vriendelijke verkoopadviseurs u daar ondersteunen bij het kiezen van de kledingkast die u mooi vindt. Zij kunnen u adviseren mocht u dit willen en hebben de juiste productkennis om u te kunnen helpen bij eventuele vragen. Uiteraard kan dit ook telefonsich, via de mail of de chat. Wij helpen u graag! Neem dan gerust contact met ons op!