garderobekast met schuifdeuren
golf

Productaanbod garderobekasten met schuifdeuren

Gratis gemonteerd en bezorgd!

Als u een garderobekast bij ons besteld dan zorgen wij er tevens voor dat deze kosteloos bij u thuis wordt geleverd en ook nog eens netjes wordt gemonteerd door onze vakkundige monteurs. Zij stellen de kast goed en netjes voor u af. Wel zo prettig voor u en zo weten wij ook zeker dat u er optimaal gebruik van kunt maken en tevens plezier aan kunt beleven voor een lange tijd! De monteurs nemen alle verpakkingsmaterialen vervolgens netjes weer mee. Als de monteurs zijn vertrokken dan kunt u uw garderobe kast dan ook gelijk in gebruik nemen en inrichten. Onze montageservice scheelt u vaak uren werk en zorgen die wij graag bij u wegnemen.  

Verschillende stijlen en mogelijkheden

Ook in uw persoonlijke voorkeuren willen wij u graag tegemoet komen met onze ruime collectie garderobekasten. Wij snappen immers dat het belangrijk is dat een garderobekast niet alleen moet passen in de ruimte waar deze staat, maar ook moet passen bij uw persoonlijke stijl. Daarom hebben wij kasten in diverse stijlen van moderne kasten met bijvoorbeeld hoogglans schuifdeuren of schuifdeuren in glas. Houdt u van een meer landelijke, klassieke of industriële smaak, dan hebben wij ook voor u volop keuze in bijvoorbeeld rompen en deuren in bijvoorbeeld hout. 

Uw garderobekast met schuifdeuren indelen naar uw voorkeuren

Een rommelige kast is bij onze garderobekasten echt verleden tijd! U kiest zelf de indeling en wij helpen u een handje door u verschillende mogelijkheden aan te bieden uit onze collectie die u gaan helpen al uw verschillende kleding netjes in op te bergen. Want zeg eens eerlijk, wat is er nou fijner om de dag mee te beginnen dan het gemakkelijk tevoorschijn kunnen halen van uw ideale en complete outfit, zonder dat u alles overhoop hoeft te halen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken wat er op u afkomt bij het openen van de garderobekast, u hoeft enkel de schuifdeur open te schuiven om gemakkelijk te vinden wat u zoekt.   

Kies de juiste garderobe kast voor u

Onze garderobekasten met schuifdeuren zijn er in diverse afmetingen, want iedere kamer is anders en dan is een goed passende garderobe kast handig en in veel gevallen ook ruimtebesparend. Een garderobekast is immers op zijn best als u er veel in kwijt kunt en tevens een verrijking voor de ruimte is. U kunt daarom bij ons kiezen voor een standaardindeling van de garderobekast of een garderobekast voorzien van schuifdeuren op maat. Zo zijn er garderobekasten die bijvoorbeeld een hoogte hebben van 197 cm of van 235 cm. Ook in de breedtematen is er heel veel mogelijk en kunt u bij wijze van spreke alle kanten op!   

De garderobekast samenstellen

Qua afmetingen en uitstraling in kleur en materiaal is er volop keuze om te komen tot uw ideale garderobekast, van de romp tot de schuifdeuren. Ook zijn wij ervan overtuigd dat u zelf het beste weet hoe u uw garderobekast, met uw spullen, ingedeeld wil hebben. Daarom laten wij dit dan ook graag aan u over. Zo weten wij namelijk zeker dat de kast met u en de inhoud matcht, wel zo handig! Waar wij vervolgens voor zorgen is, naast onze montageservice en mooie collectie, u ook de juiste tool te bieden om dit mogelijk te maken. Hiermee kunt u de kastvakken gemakkelijk indelen en uw eigen invulling aan geven. Als u kiest voor een kledingkast uit onze webshop, bent u ervan verzekerd dat deze in zijn geheel gaat voldoen aan uw wensen!

Aanvullende accessoires

Er zijn uiteraard vele mogelijkheden bij het indelen van uw garderobekast met schuifdeuren door het gebruik van diverse accessoires die wij in collectie hebben. Denk dan aan legplankjes of als u uw kleding liever op wil hangen aan roedes. Ook ladeblokken in de kast maken u het opruimen van uw verschillende kledingstukken gemakkelijk.

Onze roedes en planken zijn bij ons altijd op voorraad, wel handig om te weten bij het bestellen van de diverse accessoires die wij aanbieden voor onze garderobekasten met schuifdeuren. Vooral als u er niet zeker van bent dat u genoeg legplankjes heeft gekozen bij het samenstellen van de kastindeling. De legplankjes zijn dan zo bij ons besteld en voor een bedrag van slechts 3,95 euro, of boven een bedrag van 50 euro ook nog eens gratis en  binnen 2 dagen bij u thuis! 

Niet alleen in de garderobekast, maar ook aan de kast kunt u accessoires toevoegen waar u veel aan kunt hebben, heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de schuifdeuren? Deze kunt u bijvoorbeeld voorzien van een spiegeldeur of deurdempers? Ook is verlichting op en ook in de kast wellicht een accessoire waar u baat bij kunt hebben.   

Kom langs in onze toonzaal om de kast te bezichtigen.

Wilt u onze collectie garderobekasten met schuifdeuren met eigen ogen bekijken? Dan bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen. Onze vakkundige verkoopadviseurs helpen u graag voor een passend advies en vertellen u daarnaast graag over de mogelijkheden. 

Ook bij het bestellen van uw garderobekast met schuifdeuren via onze webshop staan onze medewerkers voor klaar om u te ondersteunen bij mogelijke vragen of als u graag wil dat zij even met u meedenken. Daarvoor kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!