Witte schuifdeurkasten

Witte schuifdeurkasten staan prachtig in elke slaapkamer! Wat voor stijl slaapkamer u ook heeft, een witte kledingkast past altijd. Een schuifdeurkast is ruimtebesparend en geeft geen belemmeringen in het looppad. Daardoor past dit ook prima in een kleine slaapkamer.

Het voordeel van een schuifdeurkast is dat de deuren erin hangen. Hierdoor komt er nagenoeg geen stof in. Bij Slaapkamerweb hangen de deuren boven in de rails. Het voordeel hiervan is dat er geen stof of rotzooi in de rails kan komen en dat uw deur daardoor niet vast kan lopen.

Alle witte schuifdeurkasten in onze webshop zijn van hoge kwaliteit. Wij hebben vooral Duitse kwaliteit in ons assortiment. 

Welke kleuren wit?

In onze webshop vindt u zowel kledingkasten in alpine wit als in hoogglans wit. Alpine wit is dezelfde kleur als de populaire kleur RAL 9010. Beide witte schuifdeurkasten kunt u voorzien van een spiegeldeur.

Wilt u liever een witte zweefdeurkast? Bekijk ook ons overzicht met al onze witte kledingkasten.

Productaanbod witte schuifdeurkasten

Stel uw kledingkast zelf samen

Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen voor een wandkast. Bij Slaapkamerweb stelt u daarom uw kledingkast volledig zelf samen. Wist u dat onze handige online kastentool uniek in Nederland is? U kiest eerst de kast die u mooi vindt. Hoe hoog wilt u hem hebben? U kunt kiezen uit de maten 197 cm, 223 cm en 235 cm hoog. Vervolgens bepaalt u de breedte. De schuifdeurkasten zijn leverbaar tussen de 151 cm en 350 cm breed. Afhankelijk van de breedte krijgt u 2, 3 of 4 schuifdeuren. In de tool bepaalt u vervolgens zelf de indeling. U kunt kiezen uit verschillende standaard indelingen of u bepaalt de indeling volledig zelf.

Witte schuifdeurkast gratis gemonteerd

Bij Slaapkamerweb vinden wij service belangrijk! We willen niet dat uw kledingkast beschadigt of dat u zelf uren bezig bent om hem in elkaar te zetten. Daarom bezorgen wij alle kledingkasten gratis bij u thuis en zetten onze monteurs de kast voor u in elkaar. Zij zetten dagelijks grote wandkasten in elkaar en weten precies waar ze op moeten letten. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken