2 deurs kledingkast

Heeft u niet veel ruimte in uw slaapkamer en wilt u graag een kledingkast? Dan hebben wij de perfecte kasten voor u! In onze webshop vindt u 2 deurs kledingkasten in verschillende stijlen en indelingen. Een 2 deurs kledingkast is smaller dan andere kledingkasten, waardoor deze perfect in een kleine ruimte past. Toch biedt deze kast ruim voldoende ruimte om uw kleren in op te bergen. Bekijk hieronder ons ruime assortiment schuifdeurkasten, draaideurkasten en zweefdeurkasten. Al onze kasten zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen naar wens worden ingedeeld.

Kledingkast 2 deurs op maat

Slaapkamerweb biedt u volledige vrijheid in het samenstellen van uw kledingkast. U heeft volop keuze in stijl, materialen en maten. Hierdoor kunt u de kast volledig afstemmen op uw interieur zodat uw kast perfect past in de kamer. Ook de binnenkast van uw 2 deurs kledingkast kan worden ingericht naar wens. Wilt u planken, roedes of liever ladeblokken? Heeft u pantalonhouders of schoenenrekken nodig? Dat kan! De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons stelt u zelf uw slaapkamerkast samen, voor de prijzen van een standaard kast.

Gratis bezorging en montage

Bij Slaapkamerweb hoeft u zich geen zorgen te maken over de bezorging en montage. Bij een besteding vanaf € 400,- bezorgen en monteren wij uw mooie nieuwe kledingkast gratis bij u thuis. In de gewenst ruimte zetten onze monteurs uw kast eenvoudig in elkaar. 

Bent u nieuwsgierig naar onze 2 deurs kledingkasten? Bekijk ze hier of kom langs in onze showroom.

Productaanbod 2 deurs kledingkast

Meer ruimte nodig

Is een 2 deurs kledingkast toch net iets te klein om uw kleding in op te bergen, bekijk dan onze grotere kasten. Bij Slaapkamerweb hebben wij ook kledingkasten met 3 deuren, 4 deuren en zelfs 5 deuren. Ook deze grotere kasten kunt u zelf naar wens samenstellen.

 

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken