5 deurs kledingkast

Wilt u al uw kleding, sokken, onderkleding en zelfs schoenen op een plek opbergen? Kies dan voor een 5 deurs kledingkast. Een stijlvolle 5 deurs kledingkast van Slaapkamerweb biedt u enorm veel opbergruimte. Een kledingkast met 5 deuren is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld zweefdeurkast, draaideurkast en schuifdeurkast.

Bij het kiezen van het soort deur bekijkt u de ruimte die u heeft voor de kast. Heeft u weinig ruimte, dan is een zweefdeur of een schuifdeur het meest praktisch. Heeft u voldoende ruimte, dan is ook een draaideurkast een uitstekende optie. Weet u al dat u een 5 deurs kledingkast zoekt maar weet u nog niet hoe deze er uit moet komen te zien? Bekijk dan ons assortiment hieronder en laat u inspireren.

Bent u nieuwsgierig naar onze 5 deurs kledingkasten? Bekijk ze hieronder of kom langs in de showroom.

5-deurs kledingkast

Productaanbod 5 deurs kledingkast

Kledingkast 5 deurs naar wens op maat gemaakt

U heeft uw slaapkamer ingericht op een manier die u mooi vindt. Het is dan natuurlijk ideaal als uw nieuwe kledingkast perfect past bij het interieur van de kamer. Bij Slaapkamerweb heeft u de mogelijkheid om uw kledingkast volledig naar wens samen te stellen. U kunt hierbij zelf de stijl, de materialen en de maten kiezen. Wilt u graag een spiegelfront? Geen probleem! Wilt u een klassieke houten kast of juist een moderne kast van gelakt hout? Wij bespreken uw wensen graag met u. U kunt ook de binnenkant zelf inrichten. U heeft ruime keuze uit verschillende soorten planken, roedes, ladeblokken, pantalonhouders en schoenenrekken. U kiest ook zelf waar u deze accessoires in de kast wilt hebben.

Uw kast gratis thuis bezorgd

gratis montage

Bij een bestelling van € 400,- of meer in onze webshop, dan bezorgen en monteren wij uw nieuwe kast gratis bij u thuis. Wij maken van tevoren een afspraak met u wanneer dit u het beste uitkomt. Wij monteren de nieuwe kast precies waar u deze wilt hebben. Onze ervaren monteurs kennen al onze kledingkasten. Daarom zorgen zij ervoor dat de kast binnen een mum van tijd is opgebouwd. Zo gemakkelijk gaat dat!

Kleinere kasten

Als de 5 deurs kledingkast uiteindelijk te groot blijkt te zijn voor uw kamer, dan heeft u wellicht meer aan een van onze kledingkasten met 2 deuren3 deuren of 4 deuren. Natuurlijk kunt u ook de kleinere kasten volledig zelf samenstellen.