5 deurs kledingkast

Wilt u al uw kleding, sokken, onderkleding en zelfs schoenen op een plek opbergen? Kies dan voor een 5 deurs kledingkast. Een stijlvolle 5 deurs kledingkast van Slaapkamerweb biedt u enorm veel opbergruimte. Een kledingkast met 5 deuren is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld zweefdeurkast, draaideurkast en schuifdeurkast. Bij het kiezen van het soort deur bekijkt u de ruimte die u heeft voor de kast. Heeft u weinig ruimte, dan is een zweefdeur of een schuifdeur het meest praktisch. Heeft u voldoende ruimte, dan is ook een draaideurkast een uitstekende optie. Weet u al dat u een 5 deurs kledingkast zoekt maar weet u nog niet hoe deze er uit moet komen te zien? Bekijk dan ons assortiment hieronder en laat u inspireren. 

Kledingkast 5 deurs naar wens op maat gemaakt

U heeft uw slaapkamer ingericht op een manier die u mooi vindt. Het is dan natuurlijk ideaal als uw nieuwe kledingkast perfect past bij het interieur van de kamer. Bij Slaapkamerweb heeft u de mogelijkheid om uw kledingkast volledig naar wens samen te stellen. U kunt hierbij zelf de stijl, de materialen en de maten kiezen. Wilt u graag een spiegelfront? Geen probleem! Wilt u een klassieke houten kast of juist een moderne kast van gelakt hout? Wij bespreken uw wensen graag met u. U kunt ook de binnenkant zelf inrichten. U heeft ruime keuze uit verschillende soorten planken, roedes, ladeblokken, pantalonhouders en schoenenrekken. U kiest ook zelf waar u deze accessoires in de kast wilt hebben.

Uw kast gratis thuis bezorgd

gratis montage

Bij een bestelling van € 400,- of meer in onze webshop, dan bezorgen en monteren wij uw nieuwe kast gratis bij u thuis. Wij maken van tevoren een afspraak met u wanneer dit u het beste uitkomt. Wij monteren de nieuwe kast precies waar u deze wilt hebben. Onze ervaren monteurs kennen al onze kledingkasten. Daarom zorgen zij ervoor dat de kast binnen een mum van tijd is opgebouwd. Zo gemakkelijk gaat dat!

Bent u nieuwsgierig naar onze 5 deurs kledingkasten? Bekijk ze hieronder of kom langs in de showroom.

Productaanbod 5 deurs kledingkast

Kleinere kasten

Als de 5 deurs kledingkast uiteindelijk te groot blijkt te zijn voor uw kamer, dan heeft u wellicht meer aan een van onze kledingkasten met 2 deuren3 deuren of 4 deuren. Natuurlijk kunt u ook de kleinere kasten volledig zelf samenstellen.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 667 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken