Draaideur kast op maat
golf

Productaanbod draaideurkast op maat

Kast op maat samenstellen

Op het moment dat u één van onderstaande kasten aanklikt, kunt u deze draaideurkast vervolgens geheel naar eigen smaak samenstellen. Bij elke klerenkast ziet u de knop ‘Kies indeling en bestel’. Daarna ziet u een kast met een knop ‘wijzigen’. Hierdoor kiest u uw eigen indeling. Onderaan de pagina kunt u ook kiezen voor een handmatige indeling. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw kastdeuren te voorzien van een spiegel. Bij sommige kasten is het mogelijk net zoveel spiegels als deuren te plaatsen.

Draaideurkasten

Hieronder ziet u het uitgebreide assortiment draaideurkasten van Slaapkamerweb. Slaapkamerweb biedt kasten in verschillende kleuren met onder andere Natuur Beuken, Zand Eiken (waaronder ook 3D lak), Alpine wit en Walnoot. Ook biedt Slaapkamerweb hoogglans kasten voor een extra chique uitstraling. Sommige kasten hebben een houtkleur, maar kunnen, afhankelijk van uw keuze, ook geleverd worden met glazen deuren in de kleuren zwart, crème en kristal. Aan het aantal glasdeuren zit geen maximum, elke deur aan de kast kan een glasdeur worden.

Hoekkast op maat

Wilt u de ruimte van uw kamer optimaal benutten? Een hoekkast die speciaal voor u op maat gemaakt wordt biedt een ideale oplossing. Slaapkamerweb maakt, bezorgt en monteert kledingkasten die zeer geschikt zijn voor een kamer waar u een kast in een hoek wilt plaatsen. Hoekkasten voor uw kleding zijn al mogelijk vanaf 78 cm op de linker muur x 78 cm op de rechter muur.

Verzending en bezorging

Slaapkamerweb levert u graag de allerbeste service. Is het totaalbedrag van uw bestelling hoger dan € 400? Dan verzorgt Slaapkamerweb gratis de bezorging en professionele montage van uw nieuwe kledingkast. Meer informatie over verzending en bezorging? Lees dan alles over onze bezorginformatie. Spreekt u liever met één van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons op telefoonnummer: 0575 – 51 41 49. We zijn u graag van dienst!