Draaideurkasten op maat bij Slaapkamerweb

U hebt een draaideurkast nodig, maar de meeste kasten passen niet in de bij u beschikbare ruimte? Slaapkamerweb biedt u de ideale oplossing voor dit probleem: de draaideurkast op maat. Met onze online kastentool kunt u vanuit huis, met gebruik van uw computer, naar eigen inzicht (een beetje hulp uit de tool) een eigen draaideurkast samenstellen.

Kast op maat samenstellen

Op het moment dat u één van onderstaande kasten aanklikt, kunt u deze draaideurkast vervolgens geheel naar eigen smaak samenstellen. Bij elke klerenkast ziet u de knop ‘Kies indeling en bestel’. Daarna ziet u een kast met een knop ‘wijzigen’. Hierdoor kiest u uw eigen indeling. Onderaan de pagina kunt u ook kiezen voor een handmatige indeling. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw kastdeuren te voorzien van een spiegel. Bij sommige kasten is het mogelijk net zoveel spiegels als deuren te plaatsen.

Draaideurkasten

Hieronder ziet u het uitgebreide assortiment draaideurkasten van Slaapkamerweb. Slaapkamerweb biedt kasten in verschillende kleuren met onder andere Natuur Beuken, Zand Eiken (waaronder ook 3D lak), Alpine wit en Walnoot. Ook biedt Slaapkamerweb hoogglans kasten voor een extra chique uitstraling. Sommige kasten hebben een houtskleur, maar kunnen, afhankelijk van uw keuze, ook geleverd worden met glazen deuren in de kleuren zwart, crème en kristal. Aan het aantal glasdeuren zit geen maximum, elke deur aan de kast kan een glasdeur worden.

Productaanbod Draaideur kast op maat

Hoekkast op maat

Wilt u de ruimte van uw kamer optimaal benutten? Een hoekkast die speciaal voor u op maat gemaakt wordt biedt een ideale oplossing. Slaapkamerweb maakt, bezorgt en monteert kledingkasten die uitsterst geschikt zijn voor een kamer waar u een kast in een hoek wilt plaatsen. Hoekkasten voor uw kleding zijn al mogelijk vanaf 78 cm op de linker muur x 78 cm op de rechter muur.

Verzending en bezorging

Slaapkamerweb levert u graag de allerbeste service. Is het totaalbedrag van uw bestellng hoger dan €400? Dan verzorgt Slaapkamerweb gratis de bezorging en professionele montage van uw nieuwe kledingkast. Meer informatie over verzending en bezorging? Lees dan alles over onze bezorginformatie. Spreekt u liever met één van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons op telefoonnummer: 0575 – 51 41 49. We zijn u graag van dienst!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken