Klerenkast

Bent u op zoek naar een leuke klerenkast binnen uw stijl, smaak en wensen? Dan slaagt u gegarandeerd in onze webshop. Met onze klerenkasten heeft u volop keuze in soort, stijl en inrichting. Of u nu op zoek bent naar een schuifdeurkast, zweefdeurkast of draaideurkast, wij leveren ze allemaal.

Klerenkasten worden GRATIS bezorgd én gemonteerd

Bij een totaalbedrag van €400,- of meer worden geen bezorg- en montagekosten in rekening gebracht. We maken met u een afspraak wanneer we uw klerenkast kunnen langsbrengen en verzorgen daarbij gelijk gratis een professionele montage van uw nieuwe kast.

Klerenkast

Productaanbod klerenkast

Bijpassende accessoires voor uw nieuwe kast

In onze webshop vindt u ook volop accessoires voor uw kledingkast, zoals bijvoorbeeld diverse onderdelen voor het kastinterieur (lades, schoenenplak, kledingroede etc.) en kastverlichting. U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor een mooie klerenkast, maar voor de complete inrichting van uw klerenkast!

Een aantal recensies

De heren die onze klerenkast hebben bezorgd en gemonteerd werken snel en vakkundig. Er is weinig speelruimte tussen muren en de zijkanten van de kast. Toch staat de kast precies in het midden De achterkant van de kast stond helemaal tegen de muur aan met als gevolg dat de lijnen van het laminaat aan de voorkant schuin langs de kast liepen. Scheve muur dus. Dit werd opgemerkt door de monteurs. Zij hebben gevraagd of de kast gelijk aan de muur of lijn van het laminaat gezet moest worden. Echt klasse dat hierop gelet wordt. Verder zijn wij heel tevreden over de contacten met Slaapkamersweb.

Marijke uit Veldhoven

Via de site een kledingkast samengesteld en daarna naar de toonzaal. Daar nog een waterbed besteld en een planning gemaakt ivm demonteren huidig bed. Zeer goede communicatie en alle afspraken zijn nagekomen.
Wij raden slaapkamerweb.nl van harte aan.

Verhoef uit Apeldoorn

Mooie 6 meter slaapkamer klerenkast geplaatst door vakkundige en aardige mensen van slaapkamer web in anderhalf uur.
zeer tevreden over het product en de service. aanrader!

Chris Verplancke uit Leiden

Ik heb recent een grote kledingkast gekocht bij Slaapkamerweb en dat is me goed bevallen. De website is helder en duidelijk en functioneert vlekkeloos: de verschillende keuze-opties werken prima. Het email contact is van hetzelfde niveau. Vragen per mail worden doorgaans binnen een paar uur to the point beantwoord. De klerenkast is zonder problemen bezorgd en gemonteerd. De twee monteurs vormen een gouden duo. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen daarom efficient werken. De klus was binnen anderhalf uur geklaard en de rommel weer opgeruimd. Ik ben heel tevreden met de klerenkast en de gang van zaken. Prima website, prima service en prima bezorging. Mijn dank hiervoor.

B. Hofstede uit Nijmegen
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken