Klerenkast

Bent u op zoek naar een leuke klerenkast binnen uw stijl, smaak en wensen? Dan slaagt u gegarandeerd in onze webshop. Met onze klerenkasten heeft u volop keuze in soort, stijl en inrichting. Of u nu op zoek bent naar een schuifdeurkast, zweefdeurkast of draaideurkast, wij leveren ze allemaal.

Klerenkast op maat samenstellen

Het unieke van Slaapkamerweb is dat wij u volop keuze bieden in kleuren, maten, materialen en inrichting van de klerenkast. Zo bepaalt u zelf de maten, maar ook de materialen en kleuren waarin de kast wordt uitgevoerd. Een houten klerenkast, hoogglans, spiegels? Alles is mogelijk met ons brede assortiment. Zo vindt u altijd een nieuwe kast die past in uw eigen interieur. 

Heeft u eenmaal de maat en het exterieur bepaald voor uw nieuwe klerenkast? Dan komt het leukste deel: met onze tool bepaalt u zelf de indeling van uw nieuwe klerenkast. U bepaalt zelf de vakverdeling en plaatst bijvoorbeeld een pantalonhouder, schoenenrek of ladeblok. Met alle verschillende mogelijkheden maakt u bij ons een klerenkast op maat, maar dan tegen een uiterst gunstige prijs. 

Klerenkasten worden GRATIS bezorgd én gemonteerd

Bij een totaalbedrag van €400,- of meer worden geen bezorg- en montagekosten in rekening gebracht. We maken met u een afspraak wanneer we uw klerenkast kunnen langsbrengen en verzorgen daarbij gelijk gratis een professionele montage van uw nieuwe kast.

 

Productaanbod klerenkast

Bijpassende accessoires voor uw nieuwe kast

In onze webshop vindt u ook volop accessoires voor uw kledingkast, zoals bijvoorbeeld diverse onderdelen voor het kastinterieur (lades, schoenenplak, kledingroede etc.) en kastverlichting. U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor een mooie klerenkast, maar voor de complete inrichting van uw klerenkast!

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Zeer tevreden met onze kast. Hele goede service en perfecte en vooral snelle montage. Aanrader!

 

Eveline  

 

Onze 2 kasten zijn prima op tijd bezorgd en in zeer korte tijd vakkundig gemonteerd. Het geheel ziet er keurig uit. De totale communicatie verliep uitmuntend en de 2 kastenbouwers zijn zeer behulpzaam en alle verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Dit bedrijf zullen wij dan ook zeker aanbevelen!

 

Etienne Leeuwenburgh uit Oosterbeek  

 

Heel erg blij met de kast en erg tevreden over de service van het bedrijf. De kast werd door de medewerkers erg snel in elkaar gezet en staat er zeer mooi bij. Tussendoor werd er goed geschakeld met de klant i.v.m. bepaalde wensen. Er was een puntje maar dat is na afloop goed opgelost dus kortom ben ik erg tevreden!

 

Melvin van Maurik uit Culemborg  

 

» Lees alle referenties

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 646 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken