ledikant 180x210
golf

Aanbod ledikant 180 x 120 cm:

sort icon

Voordelen ledikant 180 x 210

De meeste ledikanten in ons assortiment kunnen in de maat 180 x 210 cm besteld worden. U kunt bij de opties van het ledikant van uw keuze voor de afmeting van 180 x 210 cm kiezen. Deze breedte is die van een ruim 2-persoonsbed, waarbij u en uw partner de ruimte hebben en is tevens een ideale breedtemaat voor een gezin. De lengte van 210 cm, geeft u ook in lengte net wat meer ruimte.  

Het ledikant combineren met bedbodem en matras

Wij leveren uw ledikant van 180 x 210 cm standaard zonder inhoud, dat wil zeggen; zonder bedbodems en matras(sen). Dit doen wij omdat wij de keuze hierbij graag aan u over willen laten, omdat iedereen een ander slaapcomfort wenst. Met onze ruime ervaring als slaapkamerspecialist willen wij u hierbij graag adviseren mocht dit nodig zijn. Ook is het zo dat, als u naast het ledikant van uw voorkeur, uw bestelling compleet maakt met lattenbodems, matras(sen) of beiden, wij u tegemoet met een aantrekkelijke combinatiekorting. Als u naast het metalen bed en eventueel de bodem(s) of matras(sen) toevoegt aan het winkelmandje, ziet u vanzelf wat dit met de totaalprijs doet! Dit geldt uiteraard ook voor verstelbare bodem(s)!

Wellicht wil u, uw huidige bodems en of matras(sen) gebruiken in het nieuwe ledikant. Wij vermelden altijd zo volledig mogelijk hoe het onze ledikanten in elkaar zitten, zodat u met deze gegevens rekening kunt houden. Wil u er zeker van zijn of de combinatie zal passen, of dat u het juiste comfort uitzoekt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor passend advies! 

Bezorging en montage

Besteld u uw ledikant van 180 x 210 cm bij ons, dan bent u verzekerd van een goede service. Naast de vele mogelijkheden aan opties en zorgvuldig klantcontact, worden onze ledikanten bij een bestelling vanaf 400,- euro bovendien gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd (op een aantal uitzonderingen na)! Komt u uit op een bedrag wat lager is dan 400 euro, dan rekenen wij slechts 35 euro voor de bezorging en montage. Onze vakkundige monteurs stellen het bed daarmee netjes voor u af en nemen ook alle verpakkingsmaterialen weer mee, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! 

De actuele levertijd van het ledikant van uw keuze, kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Tevens bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale ledikant te bekijken of uit te proberen.

Accessoires voor het ledikant van 180 x 210 cm

Er zijn tal van bedaccessoires die het u net wat makkelijker maken en u niet alleen in gemak tegemoet komen, maar ook uw slaapkamer verrijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Nachtkastjes of commodes? Deze zijn veelal ook beschikbaar in het materiaal of design van het ledikant van uw voorkeur! Als u deze meebesteld met uw ledikant van 180 x 210 cm, dan worden deze vaak ook nog eens kosteloos gemonteerd!  

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw ledikant

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw ledikant, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden