Houten bed met lades

Een houten bed met lades, is naast een handig bed door de lades onder het bed, ook nog eens erg fraai om te zien en bovendien lekker solide.

Dit ruimtebesparende bed, maakt dat u ook in een kleinere slaapkamer ruimte overhoudt om uw spullen in op te bergen. Dit brengt een opgeruimd gevoel met zich mee. Wij hebben daarom een grote collectie houten bedframes waardoor u degene kunt kiezen die past bij uw voorkeuren. 

Gratis gemonteerd en bezorgd!

Ik heb een keuze gemaakt en mijn bestelling geplaatst, wat nu? U kunt rustig afwachten tot een van onze medewerkers u belt om met u een afspraak in te plannen voor het montage moment. Het wachten hierop maken wij voor u extra aangenaam doordat u niet betaald voor de bezorging en montage bij bestellingen vanaf 400 euro. Zo kunt u straks met een gerust hart straks gebruik maken van uw houten bed met lades. Onze vakkundige monteurs monteren uw bed zorgvuldig en nemen verpakkingsmaterialen weer mee. Zo weten wij zeker dat u lange tijd plezier zult hebben van uw aankoop en u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Houten bed met lades in diverse stijlen

Een houten bed met lades zijn er in diverse soorten, zo heeft u een keuze als u opzoek bent naar dit specifieke item. Het houten bed met lades is beschikbaar in een variant waarbij u kunt kiezen uit diverse soorten hout waarvan dit massief houten meubel is gemaakt. Daarnaast kunt u kiezen uit 1 lade of meerdere. Ook is er een variant van MDF en meubelplaat, waarbij u de keuze heeft uit diverse uitvoeringen. Ook het hoofdbord van dit houten bed met lades heeft iets uniek en is gestoffeerd. Als u echt heel weinig ruimte heeft kunt u ook kiezen voor een houten bed met lades zonder hoofdbord, deze kan bijvoorbeeld ook goed onder een schuin dak! Kortom u heeft volop keuze om tot het ideale houten bed met lades te komen die matcht met uw wensen en stijl. 

Het houten bed met lades gecombineerd met matras en bedbodem

Omdat er zoveel verschillende mensen bestaan met verschillen in gewicht en lengte en nog maar te zwijgen over uw persoonlijk voorkeur, als het gaat om slaapcomfort, hebben wij een ruim aanbod in matrassen en bedbodems. Zo kiest u zelf de juiste combinatie voor uw houten bed met lades voor uzelf of voor uzelf en uw partner, want ook samen hoeft u niet voor hetzelfde te gaan. 

Heeft u een matras en bedbodem, of één van deze twee, waar u nog tevreden over bent? Naar alle waarschijnlijkheid zal dit ook passen in het houten bed met lades naar keuze. Mits u op de eerste plaats natuurlijk de juiste afmeting kiest. Ten tweede is een houten bed met lades meestal voorzien van lengtebalken, waarbij niet elk type lattenbodem past, vooral de elektrisch verstelbare bodems blijken niet altijd te passen. Kijk dit dan ook even goed na en mocht u toch twijfelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passend advies. 

Besluit u zowel de bodem en matras in combinatie met het houten bed met lades bij ons te bestellen, dan krijgt u bij ons een leuke combinatiekorting!

De juiste afmeting van uw houten bed met lades

U kiest uw houten bed met lades in eerste instantie op de maat van uw matras en bedbodem, in werkelijkheid is het bed groter dan de inhoud. Het bed komt namelijk om de bodem en matras heen te staan. Wij hebben de afmetingen bij de productomschrijving van de bedden vermeldt, zodat u niet voor onverwachtheden komt te staan en precies weet wat u in huis haalt en om welke afmetingen het gaat. Onze collectie van houten bed met lades bestaat voor het grootste gedeelte uit 2-persoons maten vanaf 140 cm breed, maar ook een twijfelaar en 1-persoonsbed behoort tot de mogelijkheid. Het houten bed met lades is daarnaast veelal beschikbaar met langere lengtematen, zoals 210 cm en 220 cm. Een lengtemaat van 200 cm kennen wij als een standaard lengtemaat en ook 190 cm lengte behoort soms tot de mogelijkheden bij een houten bed met lades.  

Comfortabele instaphoogte van uw houten bed met lades

Een houten bed met lades is verkrijgbaar in diverse hoogtes, dit is in de productomschrijving vaak de hoogte van de zijkant. Een houten bed met lades kennen wij in onze collectie ook met comforthoogte, dit is een hoogte van het bed vanaf 45 cm, waarbij u een prettig instap heeft. De totale hoogte van uw slaapsysteem, wat de instaphoogte wordt genoemd, wordt bepaald door de hoogte waarop de bodem in het bed ligt met de hoogte van het matras wat erin komt. Er zijn dus ook hierbij keuzes die het u makkelijker kunne maken!

Accessoires voor uw houten bed met lades

Een nachtkastje geeft een plek aan aan de spullen die u binnen handbereik wil hebben als u gaat slapen of wakker wordt. Deze beschikt vaak over lades die uw overige spullen een handige plek kunnen geven, waarbij deze ook uit het zicht zijn. Dat is dan ook een erg handig accessoire wat u bij het het houten bed met lades kunt uitzoeken. Vaak beschikken we over exemplaren die matchen met het bed van uw keuze. Daarnaast heeft het houten bed met lades al een heel handig accessoire al in zich, namelijk de lades die u gemakkelijk uit kunt schuiven en u een hele fijne extra opbergplek geven.

Maar niet alleen opbergmogelijkheden behoren tot de accessoires die handig zijn om met uw houten bed met lades mee te bestellen, want denk u bijvoorbeeld van verlichting, die u licht geven op die plekken waar u dat nodig heeft en er bovendien ook nog een fraai uitzien! Daarbij moet u weten dat wij uw accessoires, als u deze meebesteld met uw houten bed met lades, in de meeste gevallen ook netjes en kosteloos worden gemonteerd!    

Kom de mogelijkheden bekijken in onze toonzaal 

Uw houten bed met lades naar keuze met eigen ogen bekijken? Daar bieden wij u de mogelijkheid toe met onze toonzaal in Zutphen. Daarbij heeft u dan ook de mogelijkheid om u te laten adviseren door onze vriendelijke medewerkers die u voorzien van de juiste informatie en graag met u meedenken. Zij staan uiteraard ook voor u paraat als u online een bestelling plaatst. Neemt u daarvoor dan ook gerust contact met ons op.