metalen ledikant
golf

Aanbod metalen ledikanten:

sort icon

Bezorging en montage

Besteld u uw metalen ldikant bij ons, dan bent u verzekerd van een goede service. Naast de vele mogelijkheden aan opties en zorgvuldig klantcontact, worden onze ledikanten bij een bestelling vanaf 400,- euro namelijk gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd (op een aantal uitzonderingen na). Komt u uit op een bedrag wat lager is dan 400 euro, dan rekenen wij slechts 35 euro voor de bezorging en montage. Onze vakkundige monteurs stellen het ledikant daarmee netjes voor u af en nemen daarna alle verpakkingsmaterialen netjes mee, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! 

De actuele levertijd van het ledikant van uw keuze kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Tevens bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale ledikant te bekijken of uit te proberen.

De mogelijkheden aan afmetingen van onze metalen ledikanten

Kies voor de juiste afmeting van het metalen ledikant die u mooi vindt. Op deze manier zullen u en uw eventuele partner er prettig in liggen en past het ledikant ook goed in de ruimte waar deze moet komen. De afmeting die u kiest voor het metalen ledikant bij de opties, correspondeert met de afmeting van de bodems en matrassen en is niet de exacte maat van het ledikant. Het daadwerkelijke ledikant zal altijd groter zijn, omdat de bodem en matrassen hierin komen te liggen en er eventueel een voet- of hoofdbord aan zit. De exacte afmetingen vermelden wij bij de omschrijving duidelijk van ieder metalen ledikant en komt u niet voor verrassingen te staan.  

Eenpersoons ledikant:

Onze metalen ledikanten zijn verkrijgbaar in de eenpersoonsmaten van 90 cm en 100 cm breed. 90 cm breedte is de meest standaard maat, maar 100 cm geeft u net wat meer comfort. 

Twijfelaars ledikanten:

De twijfelaar heeft een breedtemaat van 120 cm en is daarmee geschikt als tweepersoonsbed of om zelf lekker royaal te liggen. Vaak is deze afmeting ideaal voor kleinere slaapkamers, Tieners zijn ook dol op deze afmeting, want dit ledikant is ideaal als u zo af en toe een logé heeft. Oorspronkelijk was een twijfelaar 115 cm of 130 cm breed, maar omdat hier nauwelijks meer matrassen en bodems meer voor beschikbaar zijn, is de afmeting van 120 cm nu de standaard. 

Tweepersoons ledikanten

Wij hebben onze metalen bedden ook in een tweepersoons maat, hieruit kunt u veelal kiezen voor een 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm breedtemaat. Het is handig om bij deze keuze ook vooruit te kijken, zo heeft u ook voor de toekomst een passend ledikant! Als u met uw partner, afvraagt welke afmeting geschikt is, bepaald dat wat u prettig vindt, bij een 140 cm breedtemaat heeft u beiden 70 cm de ruimte en bij de kingsize maat van 200 cm breedte is dat maar liefst 100 cm! Welke maat zou u pasen? 

De juiste lengtemaat van uw ledikant

Voor prettig slaapcomfort is het ook fijn dat u in de lengte genoeg ruimte heeft. Uiteraard moet de lengte ook passen in de ruimte waar u, uw ledikant wil plaatsen. De standaard lengtemaat is tegenwoordig 200 cm en aangezien we over het algemeen allemaal langer worden, is de lengte van 210 cm en 220 cm ook te verkrijgen bij ons! 

Twijfelt u over welke lengte maat voor u geschikt is, dan kunt u het beste 15 cm tot 20 cm bovenop uw lengte rekenen voor een ideaal slaapcomfort. Natuurlijk is het ook van belang hoe u slaapt, u kunt zich voorstellen dat buikslapers meer ruimte in de lengte nodig hebben dan bijvoorbeeld zijslapers, als wil u in de laatste slaappositie zich ook willen kunnen strekken!

De lengtemaat van 190 cm staat vaak ook tussen de mogelijkheden aan opties, ideaal als deze lengte u past en u minder ruimte heeft!

Het metalen ledikant combineren met bedbodem en matras

Het metalen ledikant is natuurlijk niet compleet zonder dat u er daadwerkelijk in kunt slapen en daarvoor ontbreken nog een matras, of matrassen en bodem of bodems. Als u naast  het ledikant, uw bestelling compleet maakt met één of meerdere van deze genoemde producten, dan komen wij u graag tegemoet met een aantrekkelijke combinatiekorting. Als u het ledikant en eventueel de bodem(s) of matras(sen) toevoegt aan het winkelmandje, ziet u vanzelf wat dit met de totaalprijs doet! Dit geldt overigens ook voor verstelbare bodem(s)! 

Als u zelf nog een goede bodem(s) en- of matras(sen) heeft, dan zal dit vaak aansluiten bij het metalen ledikant van uw keuze, maar let op, want er zijn hierbij ook uitzonderingen! Is het ledikant bijvoorbeeld uitgevoerd met lengte- of dwarsbalken? Bij een elektrisch verstelbare lattenbodem moet de motor, die veelal onder de bodem zit, de ruimte hebben en niet te zwaar zijn. Wij vermelden altijd zo volledig mogelijk hoe het ledikant in elkaar zit, zodat u met deze gegevens rekening kunt houden!

Wil u er zeker van zijn of de combinatie zal passen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor passend advies! 

Accessoires voor uw metalen ledikant

Er zijn tal van bedaccessoires voor uw metalen ledikant die prachtig bij uw bed aansluiten en u verschillende mogelijkheden biedt. Zowel in praktisch opzicht als qua uitstraling kan dit een goede verrijking zijn. Denk dan ook aan bijpassende metalen nachttafels of kastjes! Bekijk bijvoorbeeld onze Nachtkastjes of commodes voor de mogelijkheden. Als u deze meebesteld met uw metalen ledikant, dan worden deze vaak ook nog eens kosteloos gemonteerd!  

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw metalen ledikant

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw metalen ledikant, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden