Metalen bed 140x200

Een metalen bed is degelijk, robuust en heeft voor veel interieurs een passende uitstraling. Dat laatste heeft vooral te maken met de diversiteit in metalen bedden: van strak en modern tot lief en sierlijk. Voor bijna iedereen is er wel een metalen bed te vinden dat aanspreekt. Bent u op zoek naar een bed in de maat 140x200 centimeter, dan zit u bij Slaapkamerweb helemaal goed. In onze webshop vindt u volop metalen bedden die leverbaar zijn in deze maat.

Gratis bezorging en montage

Uw nieuwe metalen bed van 140x200 centimeter bezorgen wij helemaal gratis bij u thuis vanaf € 400,-. Daarbij verzorgen onze eigen medewerkers gelijk een professionele montage. In een mum van tijd staat uw metalen bed in uw slaapkamer!

Heeft u vragen over ons assortiment, neem gerust contact met ons op.  

        

Productaanbod metalen bed 140x200

140x200 centimeter: een klein tweepersoonsbed

De maat 140x200 centimeter wordt beschouwd als één van de standaard bedmaten. Deze maat is groter dan een twijfelaar maar voor een tweepersoons bed aan de smalle kant. We beschouwen dit dan ook als een klein tweepersoonsbed. In de praktijk merken we dat deze bedmaat vooral populair is onder mensen met een kleinere slaapkamer. Je houdt met zo'n bed toch voldoende ruimte over. Ook voor mensen die meestal alleen slapen maar toch graag een tweepersoonsbed kiezen, is het metalen bed van 140 x 200 centimeter populair.

Diverse lengtematen

De metalen bedden van Slaapkamerweb zijn leverbaar in diverse lengtematen, waaronder de standaard lengte van 200 centimeter. De meeste bedden zijn daarnaast leverbaar in een lengte van 210 of 220 centimeter. Ideaal voor ons lange volk. Het ideale bed is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Extra lengte zorgt voor een betere nachtrust. Bij een lichaamslengte van circa 1,90 meter is een bed van 210 centimeter lang bijvoorbeeld ideaal.

Natuurlijk kunt u in onze webshop ook terecht voor bijpassende bedbodems en matrassen in dezelfde maat als uw bed.