Metalen bed 180x200

Op zoek naar een metalen bed van 180x200 cm? Slaapkamerweb biedt u een uitgebreid en heel divers aanbod van tweepersoons metalen bedden leverbaar in 180x200 cm. Of u nu houdt van strak en modern of van lief en sierlijk, in onze webshop vindt u altijd een metalen bed dat bij u past. Bedden voor elk interieur!

Gratis bezorging en montage

Al vanaf € 400,- bezorgen wij uw metalen bed helemaal gratis. Daarbij verzorgen onze medewerkers gelijk een vakkundige montage van uw nieuwe bed. Voor u het weet staat uw bed gereed in uw slaapkamer voor een heerlijke nachtrust.

Heeft u vragen over ons assortiment, neem gerust contact met ons op.  

        

Productaanbod metalen bed 180x200

Is 180x200 centimeter voor u de juiste maat?

De maat 180x200 centimeter wordt getypeerd als een ruim tweepersoonsbed. Het bed is even breed als twee eenpersoonsbedden naast elkaar en biedt meer dan voldoende ruimte om comfortabel te kunnen slapen met 2 personen. Alle metalen bedden op deze pagina zijn leverbaar in de maat 180x200 centimeter.

Toch willen we u ook graag attenderen op onze lengtematen. De bedden zijn veelal ook leverbaar in een lengte van 210 of zelfs 220 centimeter lang. Een extra lang bed is vooral gunstig voor lange mensen: het beste slaapt u in een bed dat ca. 20 centimeter langer is dan uzelf. Bij een lichaamslengte van circa 1,90 meter kiest u dus bij voorkeur voor een bed van 180x210 centimeter, bent u rond 2,00 meter lang dan is een bed van 180x220 centimeter voor u de beste keuze.

Matrassen en bedbodems voor uw bed

Misschien vervangt uw metalen bed uw huidige bed van 180x200 centimeter en heeft u nog prima lattenbodems en een goed matras. In dat geval kunt u er bij Slaapkamerweb voor kiezen alleen een bedombouw te kopen. Bent u echter ook gelijk op zoek naar een nieuwe bedbodem en/of matras? Bekijk dan zeker ook ons aanbod:

Bent u benieuwd welke bedbodem en welk matras goed bij u past? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.