stalen bedframe
golf

Aanbod stalen bedframes:

sort icon

Bezorging en montage

Besteld u uw stalen bedframe bij ons, dan bent u verzekerd van een goede service. Naast de vele mogelijkheden aan opties en zorgvuldig klantcontact, worden onze bedframes bij een bestelling vanaf 400,- euro namelijk gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd (op een aantal uitzonderingen na). Komt u uit op een bedrag wat lager is dan 400 euro, dan rekenen wij slechts 35 euro voor de bezorging en montage. Onze vakkundige monteurs stellen het bedframe daarmee netjes voor u af en nemen daarna alle verpakkingsmaterialen netjes mee, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! 

De actuele levertijd van het stalen bedframe van uw keuze kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, dan nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Tevens bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale bedframe te bekijken of uit te proberen.

Diverse maten en afmetingen van onze stalen bedframes

Bij ons heeft u een ruime keuze aan afmetingen voor het stalen bedframe naar keuze. Zo zijn er stalen bedframes van staal in eenpersoons breedte maten, van 90 cm en 100 cm, stalen bedframes in de twijfelaars breedtemaat van 120 cm en de 2persoons bedframes van 140cm, 160cm, 180 en de kingsize breedtemaat 200 cm. 

Wij hebben stalen bedframes in ons assortiment met een lengte van 190 cm, 200 cm (wat eigenlijk de standaard is en voor de langere mensen ons is de 210 cm en 220 cm bij de meeste bedframes ook beschikbaar. Het is verstandig om zo’n 15 cm tot 20 cm bij uw lengte op te tellen voor een geschikte lengtemaat!

De afmeting van het bedframe correspondeert met afmeting van de bodems en matrassen, maar dat is niet de exacte afmeting van het stalen bedframe. Het daadwerkelijke bedframe is namelijk altijd groter is dan deze aangegeven maat. Een bedframe heeft altijd bedrand en eventueel een voet- of hoofdbord. De exacte afmetingen vermelden wij bij de omschrijving duidelijk van ieder metalen bedframe.  

Het stalen bedframe combineren met bedbodems en matras(sen)

Wist u dat wij u een combinatie korting geven als u ook de bodems en eventueel de matras(sen) bij ons besteld? Als u het bedframe en eventueel de bodem(s) of matras(sen) toevoegt aan het winkelmandje, ziet u vanzelf wat dit met de totaalprijs doet! Dit geldt overigens ook voor verstelbare bodem(s)! 

Wij kiezen er bewust voor om onze bodems en matrassen niet bij een bedframe te verkopen, dit omdat iedereen een ander slaapcomfort wenst en verschillende voorkeuren heeft. Bovendien kan het zijn dat u, uw huidige bodem of matras wil gebruiken voor uw nieuwe bedframe van staal. 

Wil u er zeker van zijn of de combinatie zal passen, of wil u meer duidelijkheid of advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Accessoires voor uw stalen bedframe

Wij kunnen het goed begrijpen dat u naast uw stalen bedframe een bijpassend nachtkastje wil hebben staan, daarom hebben wij vaak bijpassende nachtkastjes in ons assortiment. Natuurlijk kunt ook kiezen uit andere type Nachtkastjes of commodes. Daarnaast zijn er nog tal van andere bedaccessoires die u kunt gebruiken bij uw stalen bedframe, voorzien u van gemak en bieden verschillende mogelijkheden. Als u accessoires meebesteld met uw stalen bedframe, dan worden deze vaak ook nog eens kosteloos gemonteerd!  

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw stalen bedframe

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw stalen bedframe, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.