metalen bed zwart
golf

Aanbod zwarte metalen bedden:

sort icon

Bezorging en montage

Besteld u uw zwarte metalen bed bij ons, dan bent u verzekerd van een goede service. Naast de vele mogelijkheden aan opties en zorgvuldig klantcontact, worden onze bedden bij een bestelling vanaf 400,- euro namelijk gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd (op een aantal uitzonderingen na). Komt u uit op een bedrag wat lager is dan 400 euro, dan rekenen wij slechts 35 euro voor de bezorging en montage. Onze vakkundige monteurs stellen het bed daarmee netjes voor u af en nemen ook alle verpakkingsmaterialen netjes mee, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! 

De actuele levertijd van het bed van uw keuze, kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Tevens bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale bed te bekijken of uit te proberen.

De mogelijkheden aan afmetingen

De keuze voor de juiste afmeting van uw zwarte metalen bed is belangrijk om vooraf goed over na te denken. Vooral ook met oog op de toekomst en natuurlijk ook passend voor de ruimte waar het bed in komt te staan en hoeveel ruimte u en eventueel uw partner wenst in bed. 

De afmeting die u kiest voor het metalen bed bij de opties, komt overeen met de afmeting van de bodems en matrassen en is niet de exacte maat van het bed. Het daadwerkelijke bed zal altijd groter zijn qua afmetingen, omdat het metalen bed een ombouw betreft waar de bodem en matrassen in komen te liggen. Vaak heeft het ook nog een hoofd- of eventueel een voetbord. De exacte afmetingen vermelden wij duidelijk in de omschrijving van ieder metalen bed, zo komt u niet voor verrassingen te staan.  

Lengtemaat van het zwarte metalen bed 

De meest standaard lengtemaat is 200 cm en omdat we allemaal steeds langer worden is de 210 cm en 220 cm als lengte voor een bed eigenlijk helemaal niet meer raar en daarom zijn deze maten meestal ook beschikbaar voor onze zwarte metalen bedden. De lengtemaat van 190 cm staat vaak ook tussen de mogelijkheden aan opties, ideaal als deze lengte u past en u minder ruimte heeft! Twijfelt u over welke lengtemaat voor u geschikt is, dan kunt u het beste 15 cm tot 20 cm bovenop uw lengte rekenen voor een ideaal slaapcomfort. Natuurlijk is het ook van belang hoe u slaapt, u kunt zich voorstellen dat buikslapers meer ruimte in de lengte nodig hebben dan bijvoorbeeld zijslapers, als wil u in de laatste slaappositie zich ook willen kunnen strekken!

Breedtemaat van uw zwarte metalen bed

Voor de juiste breedtemaat is het van belang dat u naar de ruimte waar het bed in komt te staan kijkt als wel de ruimte in bed. Een 1-persoonsbed hebben wij veelal in 90 cm of 100 cm voor net wat extra comfort. Ook is de twijfelaarsmaat van 120 cm vertegenwoordigd in ons assortiment metalen bedden. De tweepersoons breedtematen beginnen bij 140, die bovendien ook kan fungeren als ruime twijfelaar. Vervolgens zijn 160 cm, 180 cm en de ruime 200 cm breedte maat de opties. 

Het metalen bed combineren met bedbodem en matras

U kunt pas in een zwart metalen bed slapen als deze is voorzien van lattenbodems en matrassen, deze zijn bij ons niet standaard inbegrepen. Dat betekent dat u hiervoor zelf een overwogen keuze kunt maken, die aansluit bij uw wensen qua slaapcomfort. Bovendien kunt u, als uw huidige bedbodem en/of matras nog in goede conditie is, deze in het stalen bedframe gebruiken. Als u zelf nog een goede bodem(s) en- of matras(sen) heeft, dan zal dit vaak aansluiten bij het metalen bed van uw keuze, maar let op, want er zijn hierbij ook uitzonderingen! Wij vermelden altijd zo volledig mogelijk hoe het bed in elkaar zit, zodat u met deze gegevens rekening kunt houden. Wil u er zeker van zijn of de combinatie zal passen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor passend advies! 

Als u naast het zwarte bed uw bestelling compleet maakt met één of meerdere van deze genoemde producten, dan komen wij u graag tegemoet met een aantrekkelijke combinatiekorting. Als u naast het metalen bed en eventueel de bodem(s) of matras(sen) toevoegt aan het winkelmandje, ziet u vanzelf wat dit met de totaalprijs doet! Dit geldt uiteraard ook voor verstelbare bodem(s)! 

Accessoires voor uw metalen bed

Er zijn tal van bedaccessoires die voor uw zwarte metalen bed van meerwaarde zullen zijn en bovendien vaak erg handig! Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Nachtkastjes of commodes? Deze zijn ook beschikbaar in zwart metaal, maar er zijn daarnaast nog meer opties, zodat u altijd een accessoire kunt kiezen die aansluit op uw wensen. Als u deze meebesteld met uw metalen bed, dan worden deze vaak ook nog eens kosteloos gemonteerd!