Zwart bed

U zoekt een zwart bed. Misschien heeft u al een plaatje in uw hoofd van hoe het eruit moet zien. Bij Slaapkamerweb vindt u een ruim assortiment zwarte bedden. Uw bed zit hier vast ook bij!

Om uw slaapkamer de perfecte uitstraling te geven, is het bed zeer belangrijk. Dit is immers een grote eyecatcher in de slaapkamer. Of u nu een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed zoekt, u heeft ruime keuze uit zwarte bedden. Bekijk ook onze zwarte boxsprings. Wat voor bed u ook zoekt, uw zwarte bed zit er tussen!

Uw zwarte bed compleet

Voor een goede nachtrust is niet alleen de uitstraling maar ook het comfort belangrijk. Een goed matras kan daarbij niet ontbreken. Bij Slaapkamerweb bestelt u eenvoudig en voordelig een passend matras bij uw bed. U kunt kiezen uit diverse soorten. Zoek het matras dat het beste past bij uw wensen.

Is de basis uitgezocht? Heeft u een mooi zwart bed, bodem en matras gekozen? Kijk dan nog even verder op Slaapkamerweb. U vindt namelijk ook dekbedden, hoofdkussen en beddengoed bij ons. Dat is wel zo handig, alles in 1 keer uitzoeken en bestellen. Uw nieuwe zwarte bed is dan helemaal klaar!

Zwart bed eerst zien

Lastig om vanaf het beeldscherm te beslissen? Kom dan langs in onze showroom. Hier kunt u de bedden in het echt bekijken en ze uitproberen.

Productaanbod zwart bed

Zwart bed gratis geleverd

Alle bedden vanaf  400 euro worden gratis bij u thuisbezorgd. Onze service houdt hier echter niet op. Onze monteurs brengen het bed naar de gewenste kamer én zetten het voor u in elkaar. Binnen een korte tijd staat uw bed in elkaar. Een hele zorg minder!

Uw betaling

Het online bestellen van uw bed is een grote stap. In onze online beddenspeciaalzaak kunt u uw betaling veilig regelen. U kiest zelf op welke manier u wilt betalen. U kunt het bedrag via iDeal voldoen. Heeft u een voorkeur voor contante betaling? Dat kan ook, u kunt dit op moment van afleveren doen. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken