Metalen bed 160x200

Metalen bedden zijn geschikt voor elk interieur. Van strak en modern tot lief en sierlijk, u vindt altijd wel een metalen bed dat bij u past! Bent u op zoek naar een tweepersoonsbed van 160x200 centimeter van metaal, dan zit u in onze webshop helemaal goed. We bieden u een uitgebreid én divers aanbod van metalen bedden 160x200 cm.

Uw metalen bed van 160x200 wordt gratis gemonteerd

Al vanaf een totale besteding vanaf € 400,- brengen wij voor uw nieuwe bed géén verzendkosten in rekening. Uw metalen bed wordt bovendien door onze eigen medewerkers snel en vakkundig gemonteerd. Bovendien nemen wij de rommel weer mee terug. U heeft er geen omkijken naar! Maak uw nieuwe metalen bed alleen nog even zelf op en u gaat een heerlijke nachtrust tegemoet! 

Direct na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de levering. Heeft u vragen over ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar!

        

Productaanbod metalen bed 160x200

Is 160x200 centimeter voor u de juiste maat?

Een metalen bed van 160x200 centimeter is geschikt voor twee personen. Het is een heel gangbare maat: niet klein, maar ook zeker niet enorm groot. In de meeste gevallen past het metalen bed van 160x200 centimeter past meestal prima in uw slaapkamer en biedt het voldoende ruimte en comfort voor een goede nachtrust. Een maatje smaller vindt u metalen bedden van 140x200, een maatje breder zijn de metalen bedden van 180x200

Minstens zo belangrijk als de juiste breedte van uw bed is de lengtemaat. Bij Slaapkamerweb begrijpen we als geen ander dat een te kort bed funest is voor uw nachtrust. Daarom zijn bijna alle metalen bedden op deze pagina naast 160x200 centimeter ook leverbaar in 160x210 en 160x220 centimeter. Kies een bed dat ongeveer 20 centimeter langer is dan uzelf. 

Accessoires voor uw metalen bed

Uw metalen bed 160x200 cm is niet compleet zonder een bijpassende matras en bedbodem. Misschien heeft u deze nog van uw huidige bed en bent u alleen op zoek naar een bedombouw. Zoekt u een nieuwe matras en bedbodem bij uw metalen bed? Dan kunnen wij u ook hiermee helpen. Advies nodig? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag!