Metalen bed 160x200

Metalen bedden zijn geschikt voor elk interieur. Van strak en modern tot lief en sierlijk, u vindt altijd wel een metalen bed dat bij u past! Bent u op zoek naar een tweepersoonsbed van 160x200 centimeter van metaal, dan zit u in onze webshop helemaal goed. We bieden u een uitgebreid én divers aanbod van metalen bedden 160x200 cm.

Uw metalen bed wordt gratis gemonteerd

Al vanaf een totale besteding vanaf € 400,- brengen wij voor uw nieuwe bed géén verzendkosten in rekening. Uw metalen bed wordt bovendien door onze eigen medewerkers snel en vakkundig gemonteerd. U heeft er geen omkijken naar! Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de levering. 

Heeft u vragen over ons assortiment, neem gerust contact met ons op.  

        

Productaanbod metalen bed 160x200

Is 160x200 centimeter voor u de juiste maat?

Een bed van 160x200 centimeter is een tweepersoonsbed. Het is eigenlijk een heel gangbare maat: niet klein, maar ook zeker niet enorm groot. Een metalen bed van 160x200 centimeter past meestal prima in uw slaapkamer en biedt twee personen voldoende ruimte en comfort voor een goede nachtrust. Een maatje smaller vindt u metalen bedden van 140x200, een maatje breder zijn de metalen bedden van 180x200

Minstens zo belangrijk als de juiste breedte van uw bed is de lengtemaat. Bij Slaapkamerweb begrijpen we als geen ander dat een te kort bed funest is voor uw nachtrust. Daarom zijn bijna alle metalen bedden op deze pagina niet alleen leverbaar in de maat 160x200 centimeter, maar ook in 160x210 centimeter en in 160x220 centimeter. Kies een bed dat ongeveer 20 centimeter langer is dan uzelf. Bij een lichaamslengte van 1,90 meter is een bed van 210 centimeter lang bijvoorbeeld ideaal.

Accessoires voor uw metalen bed

Uw metalen bed 160x200 cm is niet compleet zonder een bijpassende matras en bedbodem. Misschien heeft u deze nog van uw huidige bed en bent u alleen op zoek naar een bedombouw. Zoekt u een nieuwe matras en bedbodem bij uw metalen bed? Dan kunnen wij u ook hiermee helpen. Vindt u de keuze lastig, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We adviseren u graag.

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken