matras 180x200
golf

Productaanbod matras 180x200

sort icon

Welke matras van 180x200 is geschikt voor mij?

De keuze van een type matras is een hele persoonlijke en hangt onder andere af van uw budget, persoonlijke voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten. Wij zetten de diverse typen graag voor u beknopt op een rijtje:

  • Polyether matrassen: prijsvriendelijk, anti-allergisch en comfortabel voor de gemiddelde slaper. Veerkrachtige en duurzame matrassen voor de kleinere portemonnee, geschikt voor iedereen zonder speciale wensen of voorkeuren.
  • Koudschuim matrassen: ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Duurzame matrassen zonder kuilvorming met een lange levensduur, goede vochtregulatie en ventilatie en een juiste ondersteuning voor het lichaam.
  • Traagschuim matrassen: heel geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Biedt u ondersteuning en een uitstekende drukverdeling. Vrij warm met een minder goede vochtregulatie en ventilatie, dus minder geschikt voor mensen die veel transpireren of een koeler bed prefereren.
  • Latex matrassen: de natuurlatex matrassen uit onze webshop bieden u een goede drukverdeling en zijn heel geschikt voor gebruik op spiraalbodems en elektrische bodems. 
  • Pocketvering matrassen: door de ruimte tussen de veren biedt dit type matras een zeer goede vochtregulatie en ventilatie. Een nadeel is de rand van het matras met koudschuim of polyether. Met pocketvering matrassen is het van belang dat u goed in het midden van uw matras ligt, wat vooral voor stellen soms een nadeel is.

Twijfelt u nog over de keuze van uw matras? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal, we begeleiden u graag in uw keuze.

Eén of twee matrassen in uw tweepersoonsbed?

In een bed van 180x200 centimeter kunt u kiezen voor één matras van 180x200, of voor twee matrassen van 90x200 centimeter. De keuzes hebben elk hun voor- en nadeel. Met één matras heeft u geen hinderlijke rand halverwege het bed, wat prettig is als u graag midden in het bed slaapt (alleen of samen). De keuze voor een matras is echter een heel persoonlijke. Uw ideale matras hoeft dit voor uw partner niet te zijn, of kan zelfs leiden tot slaapproblemen of lichamelijke klachten. In de selectie van een goed matras wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld postuur, slaaphouding, persoonlijke voorkeuren en lichamelijke klachten. Ziet u hierin tussen u en uw partner grote verschillen, kies dan voor twee matrassen van 90x200 centimeter.

Wil u weten welt type matras het beste bij u past. Lees ons blogartikel en kies zelf!