Matras 180x200 kopen

Zoekt u een nieuw matras voor uw tweepersoonsbed van 180x200 centimeter? Slaapkamerweb biedt een ruime keuze uit verschillende soorten matrassen: polyether, koudschuim, traagschuim, natuurlatex en pocketvering. Elk soort matras heeft zijn eigen 

Eén of twee matrassen in uw tweepersoonsbed?

In een bed van 180x200 centimeter kunt u kiezen voor één matras van 180x200, of voor twee matrassen van 90x200 centimeter. De keuzes hebben elk hun voor- en nadeel. Met één matras heeft u geen hinderlijke rand halverwege het bed, wat prettig is als u graag midden in het bed slaapt (alleen of samen). De keuze voor een matras is echter een heel persoonlijke. Uw ideale matras hoeft dit voor uw partner niet te zijn, of kan zelfs leiden tot slaapproblemen of lichamelijke klachten. In de selectie van een goed matras wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld postuur, slaaphouding, persoonlijke voorkeuren en lichamelijke klachten. Ziet u hierin tussen u en uw partner grote verschillen, kies dan voor twee matrassen van 90x200 centimeter.

Wil ut weten welt type matras het beste bij u past. Lees ons blogartikel en kies zelf! 

Gratis thuisbezorgd

Bij een totale besteding vanaf € 400,- is de bezorging van uw nieuwe matras helemaal gratis. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Hieronder kunt u onze matrassen bekijken en direct online bestellen.

 

Productaanbod matras 180x200