Twijfelaar matras

Is een tweepersoons matras iets te groot? En bent u op zoek naar een matrasmaat die groter is dan een eenpersoons-maat? Dan komt u uit bij een twijfelaar matras. Deze populaire tussenmaat is de ideale oplossing voor veel mensen. Populair in studentenhuizen, logeerkamers en simpelweg voor diegene die graag in een ruim bed slaapt. Een twijfelaar matras is verkrijgbaar in de breedtes 100, 110 en 120cm. De breedtes 100 en 120cm zijn hierin het meest populair.

Wat is de juiste maat twijfelaar matras?

Voor diegene die behoefte heeft aan een klein tweepersoonsbed, is een twijfelaar matras van 120cm in breedte ideaal. Dit scheelt 20cm met een standaard tweepersoons maat. Een breedte van 100cm is een populaire maat voor diegene die graag iets ruimer slaapt dan in een regulier eenpersoonsbed.

Wij bieden de volgende matrassoorten aan:

  • Polyether matrassen
  • Koudschuim matrassen
  • Pocketvering matrassen
  • Latex matrassen
  • Traagschuim matrassen
  • Topdek matrassen

Gratis matras advies

Bij Slaapkamerweb weten we hoe belangrijk het is om een comfortabele nachtrust te hebben. Als u niet goed toch rust kan komen of als u lichamelijke klachten heeft, kan dit veel te maken hebben met het matras wat u heeft. Door onze jarenlange ervaring weten wij welk matras geschikt is. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een aantal adviezen en opties geven, zo weet u welk matras het beste bij u past. Ons persoonlijke matras advies is gratis en geheel vrijblijvend! Beantwoord de vragen in het formulier en wij geven u binnen 24 uur een reactie.

Ja, ik wil een persoonlijk matras advies >>

Productaanbod twijfelaar matras

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken