ruimtebesparend bed
golf

Productaanbod ruimtebesparend bed

Bekijk hieronder ons aanbod en vind het ruimtebesparende bed dat u zoekt. Besteedt u tenminste € 400 in onze webshop? Dan is bezorging en (indien van toepassing) montage helemaal gratis!

 

Welke soorten ruimtebesparende bedden zijn er?

Bij Slaapkamerweb vindt u drie typen ruimtebesparende bedden. Kies voor een vouwbed, onderschuifbed of slaapbank. Hieronder leest u meer over het verschil tussen deze soorten bedden.

  • Een vouwbed is gemakkelijk in elkaar te klappen. Vaak is een vouwbed voorzien van wieltjes aan de onderkant, waardoor u het bed eenvoudig kunt verplaatsen. Alle vouwbedden van Slaapkamerweb zijn voorzien van een hoogwaardige bedbodem en een comfortabel matras. Een vouwbed is eenvoudig op te bergen in een berging of kast.
     
  • Een onderschuifbed bestaat uit één bed op poten, waaronder zich een onderschuifbed bevindt. Het onderste bed kan eenvoudig worden opgezet, waardoor er twee royale slaapplekken ontstaan. Kies voor een ruimtebesparend onderschuifbed wanneer u bijvoorbeeld een logeerkamer heeft ingericht waar soms één en soms twee personen moeten kunnen overnachten. 

Bekijk ook: opklapbedden en onderschuif bedden