Bedframe met onderschuifbed

Bent u op zoek naar extra slaapruimte voor logees? Een bed met onderschuifbed is dan een hele goede oplossing. Bij Slaapkamerweb vindt u diverse mogelijkheden voor een extra slaapplek.  Wilt u graag een extra bed op de kamer van uw kind? Dan is een ledikant met een slaaplade een goede oplossing. Onder het bed zit een lade met een lattenbodem en matras erin. Deze kunt u eenvoudig uitschuiven op het moment dat er een slaapgast is. Wanneer uw gast weer weg is, schuift u eenvoudig de lade weer dicht en zo makkelijk is het weer opgeruimd!

Zoekt u juist een oplossing voor op een logeerkamer? Dan kiest u voor een logeerbed met onderschuifbed. Wanneer u maar 1 logé heeft blijft het andere bed er gewoon onder. En wanneer er 2 personen blijven slapen schuift u eenvoudig de tweede slaapplek onder het bed uit. Heel handig! Het is ook prettig dat u op deze manier ruimte bespaart in uw extra kamer.  Ook fijn als u deze kamer voor meerdere doeleinden gebruikt. U houdt daar immers meer plek voor over.  Wilt u ook naar andere opties kijken? Kijk dan eens bij de opklapbedden.

Fijn slapen in bedframe met onderschuifbed

Het is erg prettig om je gasten een volwaardige slaapplaats te kunnen bieden. Met een bed van Slaapkamerweb lukt dat gegarandeerd. Al onze bedden zijn van hoogwaardige kwaliteit en de bedbodems en matrassen doen daar niet voor onder. Comfortabel liggen is een belangrijk ingrediënt voor lekker slapen. Met een goede bedbodem en een fijn matras is dit zo geregeld. Uw logees zullen graag nog eens terugkomen!

Productaanbod bedframe met onderschuifbed

Uw bedframe met onderschuifbed gratis thuisbezorgd

Wist u dat wij binnen Nederland geen kosten in rekening brengen voor de bezorging en montage van bedden vanaf 400 euro? De prijs die u ziet in de webwinkel is de prijs die u betaalt, geen verrassingen. Dat is wel zo transparant.

Onze medewerkers bezorgen het bed bij u thuis, brengen het naar de gewenste kamer én bouwen het voor u op. Als ze hiermee klaar zijn nemen ze de rommel weer mee terug. Uw slaapkamer is in een mum van een tijd klaar voor gebruik.