Elektrische lattenbodem 70x200

Kunt u in een vlak bed niet de juiste lighouding vinden om comfortabel te slapen? Dan biedt een elektrisch verstelbare lattenbodem de uitkomst. Een elektrische lattenbodem kunt u eenvoudig in de gewenste stand brengen. Met de bijgeleverde afstandsbediening stelt u eenvoudig het hoofdeinde en voeteneinde omhoog of omlaag, zodat u de meest comfortabele lighouding kunt aannemen.

Geschikt voor iedereen die op zoek is naar extra comfort (voor bijvoorbeeld lezen of televisiekijken). Een elektrische lattenbodem is bovendien een perfect hulpmiddel voor mensen met rug-, schouder- en nekklachten, doordat deze bodem het lichaam steun biedt op de juiste plekken.

Latenbodems van 70x200 cm

Deze verstelbare lattenbodem van 70x200 cm past in een ruimtebesparend bed van 70x200. Heeft u een bed van 140x200 cm? Met een vlakke lattenbodem is het dan geen bezwaar om te kiezen voor één matras van 140x200. Zodra u echter kiest voor handverstelbare of elektrisch verstelbare lattenbodems, is het van belang dat u twee lattenbodems en twee matrassen van 70x200 cm kiest. Zo kunnen u en uw partner de lattenbodem ieder zelf instellen en daarmee de mogelijkheden van de lattenbodem optimaal benutten. Gelukkig biedt Slaapkamerweb u een uitgebreid assortiment matrassen in 70x200 cm.

 

Elektrische lattenbodems gratis geleverd

elektrische lattenbodem 70x200Al vanaf € 200,- wordt uw nieuwe elektrisch verstelbare lattenbodem gratis thuisbezorgd. In heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden)! Sommige elektrische lattenbodems van 70x200 zijn uit voorraad leverbaar. Voor andere lattenbodems geldt een levertijd van 1 tot 4 weken. Benieuwd naar de actuele levertijd van uw keuze? Neem gerust contact met ons op.

 

Productaanbod elektrische lattenbodem 70x200

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken