Lattenbodem 140x200 cm

Een bed van 140x200 cm wordt gezien als een klein tweepersoonsbed (of eventueel als een grote twijfelaar). In een bed van 140x200 cm hoort een lattenbodem in dezelfde maat. Bij Slaapkamerweb heeft u volop keuze in lattenbodems in deze bedmaat. 

Ook andere afmetingen

De ideale lengte van een lattenbodem is 20 cm langer dan de gebruiker. Een lattenbodem van 200cm is daarom ideaal voor mensen tot 1.80 meter. Bent u langer, en heeft u een langer bed? Dan kunt u kiezen voor een lattenbodem van 140x210 of zelfs een lattenbodem van 140x220.

Advies over lattenbodems

Twijfelt u over de keuze van uw lattenbodem en/of bent u benieuwd of een lattenbodem 140x200 centimeter voor u de juiste maat is? Spreek ons gerust aan via de chat (rechtsonder op iedere pagina) en we denken met u mee over een passend product. Indien wij niet online zijn kunt u uw e-mailadres en/of telefoonnummer achterlaten en nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Productaanbod lattenbodem 140x200

Alles voor uw slaapkamer

In de webshop van Slaapkamerweb kunt u niet alleen terecht voor lattenbodems van 140x200 cm en andere soorten bedbodems. Bekijk ook eens ons ruime assortiment bedden, boxsprings, matrassen en dekbedden. Voor al onze bedden en bedaccessoires geldt dat wij deze leveren in alle denkbare maten. Ook als voor een afwijkende bedmaat op zoek bent naar een nieuwe lattenbodem of matras kunt u dus altijd bij ons terecht.

Bestelt u voor tenminste € 400,- in onze webshop? Dan is thuisbezorgen helemaal gratis. Indien van toepassing (zoals bijvoorbeeld bij een bed of kledingkast) verzorgen we daarbij ook een professionele montage van uw bestelde producten en plaatsen we uw nieuwe bed of kast gelijk op de gewenste plek in uw woning. Ideaal!

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken