lattenbodem 140x200
golf

Productaanbod lattenbodem 140x200 

Lattenbodem 140x200 of 70x200

Hebt u een tweepersoonsbed en wilt u graag dat de matrassen afzonderlijk in een eigen stand gezet kunnen worden? Wanneer u ook gebruik maakt van twee matrassen van 70x200, kunt u eveneens kiezen voor twee lattenbodems van 70x200. Dit heeft als voordeel dat u een ruimere keuze heeft in lattenbodems en kunt kiezen voor wat luxere varianten die niet verkrijgbaar zijn in 140x200!  

Advies over lattenbodems

lattenbodem 140x200

Twijfelt u over de keuze van uw lattenbodem en/of bent u benieuwd of een lattenbodem 140x200 centimeter voor u de juiste maat is? Spreek ons gerust aan via de chat (rechtsonder op iedere pagina) en we denken met u mee over een passend product. Indien wij niet online zijn kunt u uw e-mailadres en/of telefoonnummer achterlaten en nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alles voor uw slaapkamer

In de webshop van Slaapkamerweb kunt u niet alleen terecht voor lattenbodems van 140x200 cm en andere soorten bedbodems. Bekijk ook eens ons ruime assortiment bedden, boxsprings, matrassen en dekbedden. Voor al onze bedden en bedaccessoires geldt dat wij deze leveren in alle denkbare maten. Ook als voor een afwijkende bedmaat op zoek bent naar een nieuwe lattenbodem of matras kunt u dus altijd bij ons terecht.

Lattenbodem 140x200 online bestellen

Bestelt u een lattenbodem voor tenminste € 200,- in onze webshop? Dan is thuisbezorgen helemaal gratis, met uitzondering van moeilijk bereikbare gebieden zoals de Waddeneilanden. Indien van toepassing (zoals  bij een bed of kledingkast) verzorgen we daarbij ook een professionele montage van uw bestelde producten en plaatsen we uw nieuwe bed of kast gelijk op de gewenste plek in uw woning. Ideaal!

Bestel uw lattenbodem 140x200 bij Slaapkamerweb 

Weten waarom u nou juist bij Slaapkamerweb uw bestelling moet plaatsen? U profiteert bij Slaapkamerweb van een groot aantal voordelen:

  • Gratis bezorging*
  • Betalen in termijnen
  • Twee weken bedenktijd

*Wanneer u een lattenbodem 140x200 bestelt t.w.v. €200 of meer