lattenbodem 120x190
golf

Productaanbod lattenbodem 120x190

Is een lattenbodem 120x190 de juiste afmeting voor u?

Een kort bed van 190 centimeter lang biedt soms nét dat beetje extra ruimte in de slaapkamer. Een bed van 190 centimeter lang heeft een afwijkende, korte maat. De standaard lengtemaat voor bedden is namelijk 2 meter. Om zeker te weten of een bed van 190 centimeter bij u past, kunt u kijken naar uw lichaamslengte. Het ideale bed is namelijk circa 20 centimeter langer dan uzelf. Voor veel vrouwen, maar ook voor bijvoorbeeld tienerkamers, is een twijfelaar van 120x190 centimeter prima. Bent u langer dan circa 1,70 meter, dan zou u in het belang van uw nachtrust ook een bed van 120x200 kunnen overwegen. Ook daarvoor leveren wij uiteraard bijpassende lattenbodems en matrassen. 

Uw lattenbodem 120x190 gratis thuisbezorgd

Uw lattenbodem 120x190 cm wordt in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) gratis thuisbezorgd al vanaf een totale besteding vanaf € 200! Niet alle lattenbodems zijn standaard op voorraad. De gebruikelijke levertijd is 1 tot 4 weken. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Is een snelle levering van uw nieuwe lattenbodem van belang? Neem gerust contact met ons op om direct leverbare opties te bespreken. Behalve lattenbodems 120x190 vindt u in onze webshop ook schotelbodemsspiraalbodems

Proefliggen op uw lattenbodem

Slaapkamerweb.nl biedt u niet alleen een webshop, maar ook een prachtige toonzaal in Zutphen (Gld). Daar zijn alle vlakke en verstelbare lattenbodems te bekijken en uit te proberen. Bent u benieuwd welk type lattenbodem het best bij u past of overweegt u een verstelbare lattenbodem en wilt u deze eerst uitproberen? U bent van harte welkom! Onze ervaren medewerkers denken bovendien graag met u mee over een geschikte lattenbodem in combinatie met uw bed, matras en wensen.