lattenbodem 90x210
golf

Productaanbod lattenbodem 90x210

Wanneer is een lattenbodem 90x210 ideaal?

Wist u dat het belangrijk is om uit te gaan van de eigen lichaamslengte bij het kiezen van een bed of lattenbodem? Wij raden altijd aan om voor een bed en lattenbodem te kiezen die zo'n 20 cm langer is dan de lichaamslengte. Op die manier heeft u alle ruimte in bed voor een fijne nachtrust! Bent u niet langer dan 190 cm lang? Dan zijn een een bed en lattenbodem 90x210 ideaal voor u!

Lattenbodem 90x210 in bed van 180 breed

Heeft u een tweepersoonsbed dat 180cm breed is en wilt u graag twee lattenbodems naast elkaar in dit bed? Vooral wanneer u kiest voor verstelbare lattenbodems is het mogelijk om afzonderlijk van elkaar een eigen stand te kiezen. Erg comfortabel! Een lattenbodem van 90x210 centimeter past perfect op een bed van 90x210. Leg hier een matras van 90x210 op en u heeft perfect de ideale combinatie bij elkaar. Bij Slaapkamerweb vindt u een uitgebreid assortiment bedden, lattenbodems en matrassen voor zowel eenpersoonsbedden van 90x210 als tweepersoonsbedden van 180x210.

Lattenbodem 90x210 online bestellen

Bestelt u een lattenbodem 90x210 met een waarde van € 200,-? Dan wordt de lattenbodem gratis bij u thuisbezorgd. Dit geldt in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden! Niet alle lattenbodems van 90x210 centimeter zijn uit voorraad leverbaar. De gangbare levertijd bedraagt ca. 1 tot 4 weken. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de levering. Is het voor u van belang dat u uw lattenbodem 90x210 cm snel ontvangt? Neem gerust contact met ons op zodat we de beschikbare opties met u kunnen doornemen.

U bent van harte welkom bij Slaapkamerweb

Slaapkamerweb beschikt ook over een toonzaal in Zutphen. Hier zijn alle soorten bedbodems, waaronder ook vlakke en verstelbare lattenbodems, in het echt te bekijken én uit te proberen. Twijfelt u welk type bedbodem geschikt is voor u, of wilt u een verstelbare lattenbodem eerst in het echt uitproberen voor u er één bestelt? U bent van harte welkom. Onze kundige medewerkers staan bovendien altijd voor u klaar voor een persoonlijk advies.