lattenbodem 90x190
golf

Productaanbod lattenbodem 90x190

Vlakke en verstelbare lattenbodems

Lattenbodems van 90x190 cm zijn leverbaar in diverse soorten, van volledig vlak tot volledig elektrisch verstelbaar. De verschillende typen lattenbodems zijn als volgt:

  • Vlakke lattenbodem: hoofd- en voeteneinde niet verstelbaar, vaak wel voorzien van zones en instelbare hardheid.
  • Handverstelbare lattenbodem: hoofd- en voeteneinde met de hand verstelbaar, vooral geschikt voor incidenteel gebruik. Het met de hand verstellen van een lattenbodem is, met name wanneer hier een zware matras bovenop ligt, een zwaar klusje.
  • Half elektrisch verstelbare lattenbodem: het hoofdeinde is elektrisch verstelbaar, het voeteneinde kunt u met de hand verstellen. Vooral geschikt voor mensen die uit comfort en gemak gebruik willen maken van een elektrisch verstelbare lattenbodem, maar geen medische noodzaak hebben voor een elektrisch verstelbaar voeteneinde.
  • Elektrisch verstelbare lattenbodem: hoofd- en voeteneinde zijn beide elektrisch verstelbaar. Dit type lattenbodem biedt u een groot gebruiksgemak en comfort, ook wanneer u op leeftijd raakt of om medische redenen op zoek bent naar een verstelbare lattenbodem.

Een bijpassend matras op uw nieuw lattenbodem

Slaapkamerweb.nl is één van de weinige webshops waar u voor elke denkbare bedmaat terecht kunt voor bedden, matrassen en lattenbodems. Bent u niet alleen op zoek naar een nieuwe lattenbodem van 90x190 centimeter, maar ook naar een nieuw matras? In onze webshop vindt u ook matrassen van 90x190 cm voor uw een- of tweepersoonsbed en matrassen van 180x190 cm voor uw tweepersoonsbed. 

Lattenbodem 90x190 online bestellen

Onderdeel van onze service is dat uw nieuwe lattenbodem al vanaf een besteding vanaf € 200,- gratis wordt thuisbezorgd. Dit geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden! Sommige lattenbodems van 90x190 cm hebben wij standaard op voorraad. Voor andere geldt een levertijd van 1 tot 4 weken. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de levering van uw aankoop. Is een snelle levering van belang? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis proefliggen en advies in onze toonzaal

Bij Slaapkamerweb.nl bestelt u zeer eenvoudig en snel de nieuwste slaapkamer trends. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om alle bedbodems en lattenbodems te testen. Zo ook vlakke en (hand- of elektrisch) verstelbare lattenbodems bekijken en uitproberen. Bent u op zoek naar een persoonlijk advies? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en staan u graag te woord.