Lattenbodem 120x200

Bent u in het bezit van een 120x200 twijfelaar? En bent u op zoek naar een bijpassende lattenbodem van 120x200 cm? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! Wij hebben namelijk volop keuze in lattenbodems van 120x200 cm. Zo kunt bij ons terecht voor zowel vlakke als elektrische en handmatige verstelbare 120x200 lattenbodems. Als u kiest voor een vlakke lattenbodem dan kiest u er voor om het hoofd- en voeteneinde van uw bed niet af te stellen. Als u daarentegen kiest voor een handmatige of elektrisch verstelbare lattenbodem, dan kiest u hier wel voor!

Diverse afmetingen lattenbodems

Bij Slaapkamerweb bent u ook op de juiste plek wanneer u opzoek bent naar extra lange lattenbodems van 120 cm breed. In onze webshop vindt u namelijk zowel vlakke als verstelbare lattenbodems in de maat 120x200, 120x210 en 120x220 centimeter.

Gratis levering en plaatsing van uw lattenbodem 120x200

Bestelt u voor tenminste € 400,- in onze webshop? Dan is de bezorging van uw nieuwe lattenbodem helemaal gratis! Daarnaast zorgen wij er voor dat de lattenbodem geplaatst wordt in het door uw gewenste bed. Ideaal dus!

Productaanbod lattenbodem 120x200

Een bijpassend matras?

Bent u naast een lattenbodem 120x200 ook opzoek naar een 120x200 matras? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreid assortiment aan matrassen waaronder 120x200 matrassen.

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Ouderwets !! En dat in de meest positieve zin van het woord. Wat een geweldige service. Vandaag (4-11-'15) een ledikant geplaatst door twee medewerkers van de firma Demmers. Het mag gezegd: deze uiterst correcte, vriendelijke mannen zijn echte meedenkers. Oplossingsgericht hebben ze de beide lattenbodems die niet goed pasten in het ledikant, zonder ook maar een onvertogen woord, pas gemaakt en het bed slaapwaardig. Daarbij dient aangetekend dat wij de latten bodems elders hadden gekocht voordat we van deze firma wisten. Het mag gezegd: een prima bedrijf met goede open communicatie, waarvan de medewerkers je het gevoel geven nog echt met jou bezig te zijn !! Ouderwets, chapeau! Wat ons betreft: een warme douche.

 

F. Claasen en J. Borking uit Boxtel  

 

Wij bestelden een ledikant met lattenbodem en een samengestelde hoekkast. Dat alles is zeer naar onze zin uitgepakt en in elkaar gezet. Het paste precies en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Wij zijn er blij mee. Een aanrader!

 

Marianne en Ralph uit Purmerend  

 

» Lees alle referenties