lattenbodem 70x200
golf

Productaanbod lattenbodem 70x200

Twee lattenbodems

Een lattenbodem van 70x200 past ook perfect in een bed van 140x200 cm. U legt dan twee lattenbodems tegen elkaar aan. Het voordeel hiervan is dat u er dan bijvoorbeeld voor kunt kiezen om een vlakke en een elektrische te combineren, als een van de twee gebruikers geen verstelbare lattenbodem nodig heeft. Als u voor twee verschillende lattenbodems kiest, raden wij wel aan om twee losse matrassen te gebruiken, omdat anders de elektrische lattenbodem niet kan werken.

Lattenbodem 70 cm ook verkrijgbaar in lange lengtematen

De lattenbodem 70x200 centimeter is ook verkrijgbaar in de lengtematen 210 en 220 centimeter; vlak, handverstelbaar en en elektrisch verstelbaar.

Lattenbodem 70x200 kopen

De meeste lattenbodems zijn door ons uit voorraad leverbaar. Is uw lattenbodem niet op voorraad, houdt u dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 weken. U kunt in dat geval altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor de actuele voorraadstatus. 
Hulp nodig bij de aanschaf van een nieuwe lattenbodem?

Een goede lattenbodem is essentieel voor uw nachtrust. Wilt u graag geadviseerd worden over de keuze van een goede lattenbodem? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvend persoonlijk advies.