lattenbodem 100x200
golf

Productaanbod lattenbodem 100x200

Diverse varianten van de lattenbodem 100x200 

Lattenbodems zijn er in diverse uitvoeringen. Van een standaard vlakke lattenbodem van 100x200 centimeter tot bodems die elektrisch verstelbaar zijn bij hoofdeind, voeteneind of zelfs in hoogte! Bepaal wat voor u belangrijk is. Denk na over de volgende vragen:

  • wilt u het bed bij hoofd- en/of voeteneinde omhoog kunnen zetten?
  • zo ja, wilt u dit dan handmatig of electrisch?
  • heeft u behoefte aan extra stevigheid? (ook afhankelijk van uw lichaamsgewicht)

Zo kunt u gericht zoeken tussen de lattenbodems van 100x200 cm! We kunnen ons ook voorstellen dat u het antwoord op deze vragen niet precies kunt aangeven, dan is het verstandig eerst wat meer advies in te winnen. Dit doet u door contact met ons op te nemen via de live chatservice op de website, of door te bellen of mailen. Onze specialisten helpen u op weg!

Besteedt u tenminste € 400,- in onze webshop? Dan is bezorging helemaal gratis!

Naast lattenbodems 100x200 ook andere bodems bij Slaapkamerweb! 

Slaapkamerweb voert een breed assortiment bedbodems. Behalve lattenbodems 100x200 vindt u in onze webshop ook schotelbodems, spiraalbodems. Elk soort bodem heeft zo zijn eigen pluspunten. Een lattenbodem is de meest gebruikte bedbodem, juist omdat er zoveel varianten leverbaar zijn vindt u altijd een bedbodem die past bij u.

Meer info over schotelbodems en spiraalbodems vindt u op onze website of vraag het aan onze slaapkamerexperts. Of het nu een lattenbodem 100x200 is of bijvoorbeeld een schotelbodem: uw nachtrust is wat telt. Als u optimaal ligt dan kunt u het best uitrusten! We helpen u hier graag bij!

Is 100x200 niet de maat die u zoekt? Neem dan eens een kijkje tussen onze lattenbodems van 90x200 of 120x200

Gratis proefliggen en advies in onze toonzaal

Bij Slaapkamerweb.nl bestelt u zeer eenvoudig en snel de nieuwste slaakpkamer trends. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen. Hier kunt u alle typen bedbodems en lattenbodems, waaronder vlakke en (hand- of elektrisch) verstelbare lattenbodems bekijken en uitproberen. Bent u op zoek naar een persoonlijk advies? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en staan u graag te woord.