lattenbodem 80x190
golf

Productaanbod lattenbodem 80x190

Vlakke en verstelbare lattenbodems

In onze webshop vindt u een ruim assortiment lattenbodems voor elk budget. Onder onze producten vindt u zowel vlakke als verstelbare lattenbodems. De kwaliteiten daarvan zijn als volgt:

  • Vlakke lattenbodems: niet verstelbaar hoofd- of voeteneinde. De hardheid van de lattenbodem is vaak wel in te stellen en deze lattenbodems beschikken meestal wel over comfortzones. Het is dus zeker niet zo dat een vlakke lattenbodem automatisch een slechtere keuze is!
  • Handverstelbare lattenbodems: lattenbodems met een verstelbaar hoofdeinde of voeteneinde. Vooral geschikt wanneer u de lattenbodem slechts incidenteel wilt verstellen, want dit is (zeker met een zware matras daarop) best een zwaar klusje.
  • Elektrisch verstelbare lattenbodems: lattenbodems met een elektrisch verstelbaar hoofdeinde en voeteneinde. Bij half-elektrisch verstelbare lattenbodems verstelt u het voeteneinde met de hand. Vooral geschikt wanneer u de mogelijkheden van uw verstelbare lattenbodem graag optimaal wilt benutten!

Welke bedmaat is geschikt voor mij?

Het ideale bed is circa 20 centimeter langer dan uw lichaamslengte. Dat betekent automatisch dat een bed van 80x190 of 160x190 centimeter met name geschikt is voor mensen met een lichaamslengte tot circa 1,70 m. In de praktijk betekent dat, dat een kort bed van 190 centimeter lang met name gebruikt wordt door kleinere vrouwen en in tienerkamers.

Lattenbodem 80x190 cm uitproberen

Slaapkamerweb.nl biedt u niet alleen een webshop, maar nodigt u ook van harte uit in de toonzaal in Zutphen. Hier kunt u alle lattenbodems bekijken en uitproberen. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden bij uw keuze en aankoop!