Lattenbodem 80x190 cm

Op zoek naar een lattenbodem met een maat van 80x190 centimeter? Slaapkamerweb biedt u een ruime keuze in vlakke en verstelbare lattenbodems van 80x190 centimeter. Lattenbodems van 80x190 zijn geschikt voor eenpersoonsbedden van 80x190 centimeter, maar ook voor tweepersoonsbedden van 160x190 cm.

Vlakke en verstelbare lattenbodems

In onze webshop vindt u een ruim assortiment lattenbodems voor elk budget. Onder onze producten vindt u zowel vlakke als verstelbare lattenbodems. De kwaliteiten daarvan zijn als volgt:

  • Vlakke lattenbodems: niet verstelbaar hoofd- of voeteneinde. De hardheid van de lattenbodem is vaak wel in te stellen en deze lattenbodems beschikken meestal wel over comfortzones. Het is dus zeker niet zo dat een vlakke lattenbodem automatisch een slechtere keuze is!
  • Handverstelbare lattenbodems: lattenbodems met een verstelbaar hoofdeinde of voeteneinde. Vooral geschikt wanneer u de lattenbodem slechts incidenteel wilt verstellen, want dit is (zeker met een zware matras daarop) best een zwaar klusje.
  • Elektrisch verstelbare lattenbodems: lattenbodems met een elektrisch verstelbaar hoofdeinde en voeteneinde. Bij half-elektrisch verstelbare lattenbodems verstelt u het voeteneinde met de hand. Vooral geschikt wanneer u de mogelijkheden van uw verstelbare lattenbodem graag optimaal wilt benutten!

Uw lattenbodem van 80x190 gratis thuisbezorgd

Onderdeel van onze service is dat lattenbodems al vanaf een totale besteding van € 200,- gratis worden thuisbezorgd! Dit geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Sommige lattenbodems zijn uit voorraad leverbaar, voor andere geldt een levertijd van 1 tot 4 weken. Is een snelle levering voor u van belang? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Productaanbod lattenbodem 80x190

Welke bedmaat is geschikt voor mij?

Het ideale bed is circa 20 centimeter langer dan uw lichaamslengte. Dat betekent automatisch dat een bed van 80x190 of 160x190 centimeter met name geschikt is voor mensen met een lichaamslengte tot circa 1,70 m. In de praktijk betekent dat, dat een kort bed van 190 centimeter lang met name gebruikt wordt door kleinere vrouwen en in tienerkamers.

Lattenbodem 80x190 cm uitproberen

Slaapkamerweb.nl biedt u niet alleen een webshop, maar nodigt u ook van harte uit in de toonzaal in Zutphen. Hier kunt u alle lattenbodems bekijken en uitproberen. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden bij uw keuze en aankoop!

» Lees meer over Slaapkamerweb

 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken